Haszprus

King Kong

©   Haszprus   |   film

Roppant kellemes meglepetés volt. Egyébként a többi King Kong filmet nem láttam, de erős a gyanúm, hogy ez volt az első, amiben a középső egy óra egyáltalán szerepelhetett.

(Amikor a többiek még nem látták, hogy mi vár rájuk a fal túloldalán)
Carl Denham: Bring the tripod and all of the film.
Herb: Want to switch to the six-inch lens?
Carl Denham: The wide-angle will do just fine.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Én csak az előzetest láttam, a hatás nem volt rossz, de nem szeretem, mikor felfújnak egy százéves filmet.

Néha valóban csalódás a remake, mint a Majmok Bolygója esetében például, de erről eddig én is csak jót hallottam (+előzetes). Néha egyenesen KELL az a remake, mint pl. Tulipános Fanfan, vagy a keleti horrorfilmek esetén. Gondolj csak bele: nem láthatták volna emberek milliói a Kör-t, ha nincs belőle amrikai verzió!

A Majmok bolygója szar volt, és bizony, sokan máig sem tudják mi az a Ringu. Engem a technika miatt érdekel, mint ahogyan a régi is emiatt érdekelt, szeretek mosolyogni az akkori technikákon, hiszen amit akkor nem tudtak kivitelezni, az ma egy laza háromkattintásos effekt. Megnézem mostanában én is.

Egesz jo film, bar nekem kicsit hosszu volt a moziban az a cca. 3 ora. Helyenkent eleg parasra sikerult, pl. azokat az undorito bennszulotteket nem tudom miert kellett ennyire ijesztore csinalni Kulonben az effektek szepek, meg hangulatos a film, de pl. az elejen az utazas reszbol lehagyhattak volna egy keveset, meg a 243-adik fele szornnyel valo harc is mar tulzas volt talan. Szerintem tul sok izgalmat es effektet akartak egy filmbe suriteni, de ettol fuggetlenul tetszett - es szerintem jobb lett, mint a korabbi verziok.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::