Haszprus

A barlang

©   Haszprus   |   film

The Descent - 2005. Balage ajánlására néztem meg. Horror. A durvábbik fajtából. IMDB-n 7,4/10, 7181 szavazattal, ami a kategóriában ugye kiemelkedően jónak számít (tipikusan 5 és 7 közé pozícionálódnak az efféle alkotások az imdb-n). Én ugyan nem sikoltoztam film közben de tény, hogy végig ökölben volt a kezem

A műfaj kedvelőinek kötelező darab.

Kár hogy a Creepben szerintem ugyanígy nézett ki a gonosz. (Ennél többet írni spoiler lenne, a creepet meg szerintem kevesen láttátok. Sorry, de én a magam részéről minden film cselekményét, szereplőit a filmre kívánok hagyni, mert növeli az élményt ha meglepetésként érnek a dolgok. Ebben a szellemben rögzítem a filmekkel kapcsolatos tapasztalataimat is. Leszámítva a szar filmeket, mert ott nincs mit elrontani.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ja, jó volt Kicsit befostunk néha

Egyébként a Kár után nem kéne vesszely?

A vesszőket az esetek nagyrészében nem teszem ki. Nem azért, mert nem tudom, hogy kell, hanem azért, mert nélkülük is tökéletesen érthető a szöveg. Így írok. Mindenki tudja hogy a hogy elé vessző kell, így ez fölösleges redundancia.

Elnézést kívánok, nem akartam offenzálni.

Nem mindig kell a hogy elé vessző. Bölcsész barátnőm javított ki, mert ÉN nem tudom, hogy kell használni. Asszem ide (Mefi) pont nem kell, mefi. Haszprus Haszprus, ez meg érdekes hozzáállás ahhoz képest, hogy én ~1 éve le lettem b@szva mint a pengősmalac, amiért úgy írtam, hogy az írásjelek után nem tettem szóközt... Én meg _úgy_ írtam, oszt' mégse tetszett Neked...

mainframe Mf, ez itt az ÉN blogom, itt mindenki úgy írjon, ahogy ÉN akarom
Miért nem kell mindenhova a hogy elé vessző? Mondj példát
A Kár, hogy-ba sztem tuti kell. Gugli szerint is

pl: Elment, anélkül hogy köszönt volna.. persze ez úgy is helyes, hogy a vesszőt a hogy elé teszed és nem az anélkül, és tényleg elég furcsa az az írásmód, amikor a hogy előtt nincs vessző, de nyelvtanilag helyes.
(Index korrektorblogban volt erről egy eszmefuttatás: http://index.hu/kultur/korrektor/vesszo02/

Hű ez jó írás Asszem olvasni fogom a korrektorblogot. Nem mintha túl gyakran frissítenék.

Közben idézet az index forráskódjából:
// ----NEM PRINTELO HANEM RETURNOLO TEXTDOBOZ----
function rtextdoboz ( $nev )
LOL

rendes programozó dokumentálja a forráskódot, ugye...

Tamás ismét megmentésemre siet! Kösziii!

11) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Az a jó, hogy itt szinte ezen az oldalon senki nem arról beszél amiről lehetne! például a barlang! Mert kb csak egy vagy kettő komnetárt láttam hogy írtak volna. Ha már itt tartunk akkor ennek a filmnek is kell, hogy legyen egy második része. Eléggé koppanós a film vége!
Legalább az a csajszi a végén megmenekülhetett volna, akit annyi balszerencse ért! De mind1
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...