Haszprus

Webconf 2006

©   Haszprus   |   fejlesztés

Egyelőre jelentkeztem (márc 18), de még erősen mérlegelési stádiumban van a dolog. (20-án ugye számelm szig, 24-én digit szig, és még ha valamit kihagyok, akkor is van elég teendőm.)

Update 16:10: nem, nem jövök, azt hiszem az egész hetemet inkább rászánom a hétfői számelm szigorlatra, mivel csak most kezdek neki.

Update 2006. már. 15. 16:05: no ezt lemondtam, nincs kedvem.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Yess, tudtam én, hogy jössz. ;]


Nooo, akkor mégsem jössz. Kár, azért megnéztelek volna élőben.

Hat, en a helyedben 1000-rel rakapcsolnek a bsz szigora. 11 napja gyurom, es most erek csak a vegere (fony tetelek kivetelevel mindent kijegyzeteltem, ez utobbit konyvbol es az Iwatt fele kidolgozasbol nezem at). Szoval nem egyszeru az anyag, es raadasul hihetetlen sok. Ha nem akarsz kettesnel jobbat, akkor is a 6-7 nap a mimimum szvsz.

Iwatt féle kidolgozás? Na máris profitáltam val amit De aktuális ez még? Első ránézésre annak tűnik, de mintha nemrég megváltoztatták volna a szigorlat tételsorát, nem? (Nem néztem át alaposan)

Nem lehet valahogy beállítani hogy az acrobat ne nyomtassa ezeket a szürke szövegháttereket? Tiszta gáz bazz, hogy lehet valamit így megformázni? (update: mosmá mindegy )

Igen, aktualis. 2004 aprilisban lett frissitve a bsz tetelsor, ez mar azokat a teteleket tartalmazza, ami nekunk is kell.
En is igy nyomtattam, valoban idegesito kisse. Mellesleg a definiciokat es a teteleket kulonvalaszthattak volna valahogy, ha mas nem, legalabb kulonbozo arnyalatu szurkevel... Mindenesetre nagyon hasznos a tetelsor, kulonosen a fony-os resznel. En nem is emlekeztem, hogy ez a fony konyv ennyire nehezen hasznalhato volt. Sehol egy tetel, bizonyitas, definicio, de meg a temakorok is csak nagy vonalakban kulonulnek el egymastol. Minden csak ugy omlesztve van, szinte lehetetlen megtalalni benne egy-egy tetelhez mi tartozik. Szoval ehhez az Iwatt mindenkeppen nagyon hasznos. Persze a tobbihez is jo, de pl. BSZ-nel a linearis algebra temakorben csomo bizonyitas nincs benne. (ez mondjuk egyszeruen kiderul, mert ha nincs *-al megjelolve a tetel es nem latod a bizonyitast, akkor meg tudod nezni konyvben, mert mindenhol oda van irva, hogy hol keresd).
Ja, es ami a legfontosabb, itt a hibajegyzek: Iwatt hibajegyzek
Ezenkivul en meg 4-5 kisebb hibat talaltam, de azok mar csak kisebb elirasok, es nem lenyeges hibak. Ezeket, amik a fenti linken szerepelnek viszont mindenkeppen irogasd be kezzel, mielott nekiallsz atolvasni a tetelsort, nehogy valamit rosszul jegyezz meg.
Sok sikert, nekem meg van ket napom felfrissiteni a tudasom, epp most jarok az utolso tetelnel Mellesleg ezek a gyenge LL(K) meg Earley es LR(K) , ill. precedencia elemzok iszonyat nagy kaoszt alkotnak itt a fejemben, kb. mar mindet keverem mindegyikkel, remelem azert majd makos leszek tetelhuzasnal es a fonyt valahogy elkerulom

en is gondolkodtam rajta, aztan a jovo heti nehany zh kozbeszolt. kulonben hogy van ez nalatok, hogy ev kozben szigorlatoztok? itt is negyedeves vizsgak vannak, oder?

Shamalt Shamalt, szigorlatok vannak mindenféle semirandom időpontban.

A számításelmélet szigorlat négy félévnyi tárgyat ölel fel (bsz1 bsz2 fony algel), a digitális rendszerek szigorlat 3 (digit1 digit2 szar), az analízis szigorlat 2 (anal 1 anal 2) félévnyit. Ez a három szigorlatunk van. BSC-n már nincsenek szigorlatok.

NeoXon NeoXon thx a linket meg a többit
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...