Haszprus

Kondorosi

©   Haszprus   |   life úszás

Voltam a Kondorosi uszodában. Azonban a projektet halasztottam, mert nem tetszett az embertömeg közt szórványosan előbukkanó vízfelszín. A pénztáros infója szerint a déli órákban vannak a legkevesebben, ami nálam hétfőn meg is felel. A probléma az, hogy 800 Ft egy kib*szott 3 órás belépő. 800 forint. 3 óra. Amiből kb. 1-et lennék bent. 800. Igaz hogy ez kevesebb, mint egy menü a McDonald's-ban, de az egy menü a McDonald's-ban, ez meg csak egy jegy a kondorosiba, ráadásul egy csomót kell utazni is (bkv-val!).

Nemtom mi legyen. Jövő hétfőn 10:30 körül újabb próbát teszek náluk. Vagy veszek egy bérletet a MAFC-ba. Vagy nem tudom. Minden nyomorult uszoda roskadásig van tömve úszókkal, bakter. A MAFC gondnoka vagy nemtomkije nem kertelt, kerek-perec megmondta hogy állandóan marha sokan vannak bent.

Magyarországnak új uszoda kell. Budapestnek új uszoda kell. Ha rám szavaztok, beüzemeljük az üvegsünt az I épület mellett, és persze 100 mbit für alles.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 18 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Itt épült egy új uszoda, ezerforintkétóra alapú jegyek vannak. Tény, hogy nagyon profi az uszi. Még jó, hogy rühellem a vizet. Nem szavazok rád, mert a McDonald's-et nem szeretem.

Én se szeretek úgy különösebben úszni, ezért is sokallom a 800-at Viszont egyedül űzhető sport, nem igényel egyeztetést, doki ajánlotta, stb. szóval kéne nyomatni vhogy.

Nekem is ajánlotta doki, de hidegenhagy. Rühellem a vizet.

mefi, hol ez a highlifer uszoda?
amúgy szerintem olyan policy kéne hogy aki felépít egy plázát, annak egy uszoda felépittetését is kéne finanszirozni. (vagy pl minden 3. fastfood 1 uszoda, stb)
mert a faszom hogy sirnak az emberek hgoy jaj de egéssségtelenek, mert tényleg, kibaszott keveset mozognak, de ilyen körülmények közt, ahol uszodát baszom nehéz találni, ami kulturált, és nincsenek csilliárdan, nem is csoda.

Azok a projektek már így is eszetlen pénzeket nyomnak olyasmikbe amik máskülönben államilag megvalósítandó dolgok lennének. Említsük itt pl. a Savoya Parkot, amihez felújítottak egy felüljárót, meghosszabbítottak egy villamosvonalat, stb, a cég pénzéből. Ez volt az építkezés feltétele. Lehet hogy még másba is beszálltak, nem vagyok teljesen képben.

Feltételezem hogy nem a Savoya Park volt az egyetlen, ahol a beruházótól területfejlesztést kértek engedélyezési feltételként.

Pártolnám a dolgot amúgy, csak valószínűnek tartom, hogy ezek a projektek már így is fizetnek be pénzt amit valószínűleg talán fontosabb(nak vélt) dolgokra költenek. (Az infrastruktúra van olyan fontos, mint az egészség. Az infrastruktúra közvetetten jót tesz az egészségednek is, mert kevesebbet anyázol a dugóban, hamarabb hazaérsz, több időd marad nem-elmenni a teltházas uszodába )

hááát, én elég szkeptikus vagyok, hogy a plázaépítők tényleg ilyen jók lennének, savaya parkot spec nemvágom
de itt épül nálunk az árpád hídnál két baszomnagy irodaház, egy ilyen kis wtc klón, meg egy másik
kb fél éve úgy felvan túrva a környék, az utak, a járdák, stb, hogy az hihetetlen, az utak esős időbe tiszta sarak, a babakocsis anyukák a babakocsit ott tolják a forgalomba, mert a gyalogos járda helyett egy szájbakúrt nagy árok van, mondom, FÉL ÉVE. lehet hogyha befejezik az építkezést, akkor utánna ilyen überpuccos fás, zöldövezetes sétáló járda lesz meg minden, de azért ezt nem így kéne. (jó, kicsit offtopic, bocs) meg az infrastruktúra is érdekes, mert az qrvára biztos hogy annyi kocsit nemtudnak a mélygarázsba elparkoltatni, amennyi ottlesz majd, a lakótelep szélén egy ilyne placcot, ahova focizni jártak a srácok, már átalakítottak parkolóvá...

kevesebbet anyázol a dugóbal-> járj biciglivel :>

járj biciklivel ~ szívjál gázt

amúgy az értelmes off nem off

az a baj a bringával hogy
- kevés helyen lehet lerakni,
- még kevesebb helyen lehet biztonságban tudni. manapság már az emeleti erkélyről is lelopják a bringát (nem az enyémet, csak vhol olvastam)
- koszos leszel
- a járdán bunkóság bringázni
- az úttest viszont életveszélyes

Csapatban még csak-csak biztonságban érzed magad az út szélén, de én egyedül inkább nem tekernék úton.

Több bringautat -> ez meg kicsit utópisztikus Sztem Mo-on ma nem ez a legégetőbb probléma.

a babakocsis anyukák a babakocsit ott tolják a forgalomba,
Hát nem tudom hogy hogy helyezkedik el az az árok meg ilyesmi de maybe tolhatná másfelé a babakocsit, ha már ez a helyzet

a lakótelep szélén egy ilyne placcot, ahova focizni jártak a srácok, már átalakítottak parkolóvá...
Valszeg felmerült a kérdés hogy mi kell inkább: magyar foci, vagy parkoló? És a válasz nem igényelt sok töprengést

biciglistérítés:
vegyél egy lowcost biciglit!
-10-20 rugó (kb mint egy jobbfajta cipő), a-ból elvisz b-be, igaz nincs rajta teleszkóp, meg nem 1 kilós, meg nem szop le, de cserébe nem is lopják el, és ha mégis, félévente 1x ellopják már úgyis megérte a bkv bérlethez képest (igénytelen festés, kopott cuccok, hiddel, bevállt)
-lásd elsőpont, ha olyan hülyevagy, hogy a 300-ezres biciglid az erkélyen tárolod, meg is érdemeld hogy ellopják (mi pl így tároljuk otthon: http://queremopa.hu/mycrib.jpg ) plafonra fellogatva, persze az lowcost városi az kintvan a folyosón.
-hát ha nem esel el, meg nem fetrengesz a földön, nem leszel koszos sárhányó meg nagy találmány, ha nem olyan helyen mész az uttesten, ahol a 200 tonnás ifák rádverik a nyomvájúból a vizet, akkor esőben is simán lehet menni.
-lehet nembunkón is menni a járdán
-~3 éve nyomom városba biciglivel, hálistennek nemtörtént még semmi bajom, csak egy dolgot kell figyelembe venni, hogy te 100 kiló vagy biciglivel, az ellenfelek meg 10x olyan nehezek, ODA KELL FIGYELNI, nagyon, ennyi.

nrg hehe ezt a képet már láttam (valszeg karlsruhe blogjáról indulva), de nem tudtam h hozzád kötődik lowcost bringa megvan, bár egyszerűen nem tudom ott tárolni ahol élek szóval gyakorlatilag nincs. de nem volt egy élvezet vele tolni. akkor meg minek?

vegyél egy kényelmesebb ülést/markolatot
amúgy bkv-n élvezet a hajléktalanhugyba közlekedni?
amúgy2: szeretsz amúgy biciglizni?

nem közlekedek se bkv-n se kocsival közel vannak a dolgok

bicikli hát öö még kisebb koromban g*ci sokat toltam, meg voltak haverok a környéken. költöztünk, ott ez a hobbim meghalt. aztán megint költöztünk, itt meg már 1xűen nincs mód a bringa tárolására. pedig a környéken lennének bringautak, gondolkodtam is párszor h h kéne ezt vhogy megoldani _kényelmesen_ (mert nem vagyok fanatikus tehát pl. a plafonra biztos nem fogom felrakni ). de sajna nem igazán van kényelmes megoldás. pedig vmennyire kondiban is kéne maradni mert lehet h lenne egy-két bringás túra a régi haverokkal, csak totál nem vagyok edzésben, és így be se vállalnám.

~500 forint a farlrafelszerelés költsége

lehet de egy teszkóbájk (igazából baumax de mindegy ) a falomon valahogy úgy érzem nem emelné a szoba hangulatát, különösen mivel az egyetlen szabad hely az ágyam fölött van és murphyt ismerve egyszer biztosan arra ébrednék hogy rajtam fekszik a bringa

na mosmá kurvára meg kéne csinálnom a hozzászólások topicok közti áthelyezhetőségét a kommentfelületről

folyosón/lépcsőházban/pincében nincs valami tereptárgy, amihez hozzálehet láncolni, és nincs nagyon útba?

nincs. valaki ezt játszotta pár napig de kurva idegesítő volt nekem is, és úgy tűnik másoknak is, mert kiraktak egy cédulát h lesz szíves eltakarítani a lépcsőházból a bicajt nem lehetett tőle elférni... az egész pincét bérlik cégek

16) lala (nem regisztrált)
Szerintem a tanár diák kapcsolat a legdurvább.Nállunk is volt egy ilyesmi,Kondoros,Jókai utca béli az ürge, de a harmadik fél pedig semmiről sem tud??????Irjatok neki, hogy képbe legyen

17) lala (nem regisztrált)
Nem tudom,lehet ez egy hülyeség,de ki vagy te Haszprus?Csak a te felvetéseid a fontosak?Mi lessz a Kondorosi csákóval?Piszok módon bekavart nekem a suliba,ezért piszok módon bekavarhatnál nálluk,de csak úgy okosban.

hehe, vicces újra olvasni hogy miként vélekedtem anno… (Haszprus)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...