Haszprus

Windows Media Player advanced auto playlist

©   Haszprus   |   howto hwsw

Miért pont Windows Media Playerben ne lenne advanced auto playlistem? - kérdezhetnénk, ha nem lenne. De van, és a következőképp áll elő:

Vegyük azokat a legalább 4-es manuális osztályzatot kapott számokat, amiket nem hanyagoltam el teljesen, de azért egy héten nem akarom kétszer hallgatni ezeket se. (Pedig 4-es manuálist csak az kap, ami jó.)

Csapjuk ehhez hozzá azokat az 5-ös osztályzatú számokat, amiket nem hanyagoltam el, de nem hallgattam az utóbbi 24 órában.

Vegyük hozzá azokat a legfrissebb zenéimet, amiket még egyszer se hallottam.

A lista ne legyen nagyobb 2 gigánál, így szimulálva egy hordozható mp3 lejátszó által nyújtott választékot

Egyébként vérlázító, hogy a WMP nem ismer más időintervallumokat, csak yesterday, last 7 days, last 30 days, last 6 months, stb. Nem tudom megmondani neki baszki hogy ugyanazt a zenét legfeljebb 2-3 naponta akarom hallgatni??

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


És ez pontosan miért is jó? Nem tudod azt csinálni, hogy belistázod az 5000 számot amid van, és arra kattintasz, amit hallgatni akarsz? Ha meg dolgozni fogsz, és nem akarsz folyton kattingatni, akkor kb. fél perc alatt (Winampban a Q-val sorbaállítva) összerakhatsz egy 2-3 órás playlistet. Szerintem ezzel tovább tart. Igaz, ez randomabb. De én sosem komáztam a randomot.

3) ZOed (nem regisztrált)
te WMP-t használsz? Inkább használj Winampot! Fehérebbek lesznek a fogaid!

Köszönjük, hogy hozzászólásával emelte a Haszprus Überblog színvonalát!

mainframe nem ismerem fejből a számaimat, mármint hogy melyik-melyik. (Túl sok zeném van ahhoz képest hogy mennyi időt töltök a hallgatásukkal. Az elmúlt 1 évben szinte nem hallgattam zenét.) Winampben valóban azt csináltam hogy fogtam valami foldert, rábobtam, és így eldöntöttem hogy mit hallgatok. Nem jó módszer, mert a számok ismeretének hiányában egyszerűen nem tudom hogy mit akarok hallgatni.

Amikor áttértem WMP-re Winampről, akkor jöttem rá hogy eszetlen mennyiségű zeném van amire nem is emlékeztem, hogy ilyenjeim vannak. Sokmindent töröltem, sok új cuccot beszereztem, rendberaktam hogy mi kell és mi nem, pedig már Winampes időkben is úgy gondoltam hogy elég jól rendezett a kollekcióm.

A fenti playlist viszont egyrészt meghallgattatja velem a zenéimet (úgyis mind jó - ha valami mégse, akkor törlöm), másrészt a kedvenc zenéimet többször is.

Nagyon atom megoldás, nekem bejött.

olyan kene bele meg, hogy ha mondjuk egy szamot x ideig nem hallgatsz vagy mindig skippeled, akkor torli a vinyorol. az lenne aztan az onszervezodo playlist!

Automata törlés nem kéne, de egy skipszámláló attribútum jó lenne. Bennem is felmerült már ez az igény. Sajnos megoldás az nincs rá, legalábbis a default wmp-ben. Az x ideig nem hallgatás az szintén playlistbe szervezhető. (Playlistből meg ugye marha 1xű törölni.)

8) Zeal_ (nem regisztrált)
ki kell fejleszteni programozás útján

na pont ez az, amit egy closed source rendszerben nem tehetsz meg :-/

10) Zeal_ (nem regisztrált)
kivéve ha van SDK. van? megnézem.

Egy időben, amikor a Winampom valamiért meghalt, WMP-t haszáltam, és határozottan sokkal jobb a Winampnál egy csomó dologban. De hogy nem lehet billentyűzettel vezérelni az hihetetlen.
Jó, azóta vannak multimédiás gombok a billentyűzetemen, meg Linuxot használok, ahol nincs WMP, szóval megoldódtak a dolgok

Nekem is vannak mindenféle jóság gombjaim úgyhogy nem is próbáltam egyebekkel navigálni A nyomorult Winamp5 viszont ezeket valamiért nem kezelte, úgyhogy kifejezetten megváltás a WMP

Haszprus A Winamp 5-tel nekem ez az _egyetlen_ kifogásom, hogy nem tudja kezelni a gombokat a keyboard tetején. De ezzel szemben van egy csomó jó feature-je, amit használok, és a WMP nem tudja.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...