Haszprus

Radikális élelmezési változások

©   Haszprus   |   élelmezés történelem
  • Főttkrumpli
  • Paradicsom
  • Spenót
  • Lágytojás
  • Alma (sok!)
  • Sajt
  • Spenótos (!) izé. Az a péksütemény Nem jut eszembe a neve. Spenót (!) van benne. Igen, így árulják. Igen, én is meg vagyok lepve.

Majd még lesz ilyen élelmezési bejegyzés a közeljövőben, mert egy-két hete teljesen lecseréltem az étrendemet, csak sokmindenről még nem lőttem képet.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 27 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Olyan jó látni, hogy nem csak én eszem így a gép előtt!

Étrend? Az meg minek, én nekem soha nem volt. Mindig azt eszem, amit megkívánok.

Ez addig működött, amíg rendszeresen mozogtam, kb. 5 évvel ezelőttig állandóan túl sovány voltam. Aztán egyrészt valahogy megjött az étvágyam, másrészt meg egyre kevesebbet mozogtam. Most ezeken próbálok változtatni.

Értelek.

Az első kép egyébként jó lett, olyan gasztronómiai szaklapba való. Az a hús nem ilyen mirelitt féle amúgy?

De. Várom az étkezési tanácsokat egyébként mert eddig 0 figyelmet fordítottam a témára

Ja, egyébként ( Mefi ) az első fotónak az a hibája, hogy a fény hátulról esik rá, dehát ezzel nem tudok mit kezdeni, mert nem tudok az ablak felől fotózni, az ablaktól távolabb meg már kevés a természetes fény

Én mostanában kezdtem el igazán figyelni az étkezésre... fehérhúsok saláta körettel vagy főtt krumplival, meg kombinálva. Mondjuk ebben barátnőm nagy segítségemre van úgyhogy inkább az ő érdeme... Meg rájöttem, hogy így változatosabb is az élelmezésem.

A spenotos peksutemeny szerintem erdelyi eredetu kaja, en 4-5 eve, mikor kint nyaraltam, ettem spenotos fankot (!), ami irto fura volt, de vegulis meg lehet szokni Ugy tunik akkor mar itthon is lehet kapni.

hat mindenesetre a rantotthus-sultkrumpli kombohoz kepest fejlodes

Hús hol marad?
Egyébként a sajt nagyon kilóg a sorból magas zsírtartalma miatt.

Sajtot elméletileg lehet enni, módjával.


Újabban: főleg vizet (csapból), és minél többet (ebből nem nagyon tudom megsaccolni hogy mennyit, kb. 1-2 litert). Reggel néha teát (0-5 dl), ritkán (napi 0-5 dl) narancslevet. Meg napi 5 dl kólát.
Régebben: volt narancslékor, volt kólakor. Szóval a vízcsapot mostanság fedeztem fel

Semmi rövid?
Én vizet szeretem, meg a gyümölcsös dolgokat.

Romsy egyébként ha van bármi javaslatod, hallgatlak

Hát én a *húst hiányolom nagyon, egyébként jók ezek, mondjuk ha sok tojást eszel, akkor néhánynak a sárgájára nem biztos, hogy szükség van. Vízből 1-2 liter nem olyan sok, én 6-ot szoktam egy nap. Kóla az legalább lájt, vagy az az új no cukor?

* csirkemell, pulykamell, marhahús

Nem eszek sok tojást. Lájtkólának rossz az íze, akkor már inkább a víz Ez oldschool kóla (ha napi 5 dl helyett 1 l-t iszom akkor annak a második fele meg cherry coke, de ez ritkán következik be). Pár napig próbáltam kurvasok vizet lenyomni, de közben meg ment felfele a tömegem. Igaz, a víztömegindexem is. ( grafikon) De asszem ezt a marhasok ivást nem folytatom. (Valahol olvastam hogy napi 5l-t célszerű inni fogyáshoz.)

Ja ami a husokat illeti, mirelitből fogyasztok sajttal töltött pulykamellt, valami hamburgerhúst (marhahús), csibefalatokat. Más húst nem eszek. Néha ilyen dinoszaurusz mirelitet Ezekből mondjuk naponta 1 db az átlag. (Csibefalatokból értelemszerűen nem 1 db, de az mostanság ritkán van, akárcsak a dinoszaurusz )

Ezek a táblázatok nem jók, 10-12%-os testzsír az már erősen kockahas és egy elég komoly szint.
A húsok pedig barátok!

Én csak jegyzem amit a mérlegem mond Még ha szarul is mér, a változások követésére jó

Szerintem arra sem, van olyan hogy 3 nap alatt változik 2%-ot, ami lehetetlen, 2% kb egy hónap alatt lehet változtatni zsíron.

Nem tudom. Gondolkodtam ezen. Lehet hogy teljesen rosszul gondolom, de nem lehetséges hogy ez azért történhetett meg mégis, mert az amúgy 100%-ig sporttalan és rosszul táplálkozó lényemet hirtelen elkezdtem marha erősen támadni mind étel, mind ital, mind sport (és tömegközlekedés) fronton?

A cucc leírásában benne van, hogy sport után nem fog jó adatot mérni. Aznap amikor 10,8-at mértem, asszem úsztam reggel 1, délben pedig 2 órát. Szvsz ezt lehet mérési hibának tekinteni, plusz ld. fenti, nem tudományos alapú teóriámat. Vedd hozzá azt is, hogy ott kezdtem marha erős vízivászatba is, ami egyébként a víz oszlopon látszik is.

A dolognak további alátámasztást ad, hogy a 10,8-as eredmény óta mászik vissza a zsírszintem, és azóta valóban nem is voltam úszni.

Ha a konkrét számok nem is jók, eléggé összefüggésben vannak a cselekedeteimmel, és ez jó.

komolyan, gyerekek, en nem ertem, hogy a ti testetek hogy mukodik. en annyira egeszsegtelenul es rendszertelenul etkezem, amennyire csak lehet (reggeli: egy kave, tizorai: az nincs, ebed: vagy a Kingston menzan, vagy valami gyorskajaldaban (Burger King, KFC, Dallas Chicken & Ribs), persze kaveval, uzsonna: megint egy kave, vacsora: mindegy, csak sok hus meg sajt legyen benne es csipjen! meg persze utana meg egy kave, hogy jol aludjak). ennek ellenere a body-mass-indexem valahol a healthy kategoria legaljan van (188 cm vs 70 kg) es olyan vekony vagyok, mint a *ez itt a frappans hasonlat helye* (akik ismernek, tudjak). sportolasra csak mostanaban szoktam ra, hetente egyszer elmegyek futni Wimbledonba, oszt' ennyi, ez nem is igazan nevezheto sportolasnak. en csinalok valamit rosszul?

Én is így vagyok, soha nem tartok étrendet, azt eszem, ami jólesik. 170 cm / 72 kg.

Mit akartok, én is csak 94 kilós nádszál vagyok

Voltam én 50 kiló is ~170-176 centisen ('98-ban) (A magasságot csak egy fényképről becsülöm (nem az itt linkeltről), a tömegre viszont jól emléxem mert egy múzeumban mértük le )
Változnak a dolgok

Baszki de durva ez a kép

Itt olyan velemkorú lehetsz. Windows 98 frissen pusztít a háttérben, és jaj: kocka szobád van.

Erről a képről az jut eszembe hogy cigánygyerek lopni készül


Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...