Szándékosan elütnek terepjáróval - Haszprus überblog

Nem, tényleg, semmi különös, ez itt csak az egyetemi városrész, mindenkivel megesik hogy szándékosan elütik terepjáróval.


Persze, első nekifutásra szenzációhajhász a kiemelt rész, de azt a Blikk példányszáma óta tudjuk, hogy így kell csinálni. Jöttem pénteken az R épületből, át az Erste Bank felé a zebrán, az Egry József utcában, amikor is a zebra túloldalára parkolási folyamatot kezdeményezett valami autó. Rá a zebrára, mert azt úgy kell. Node semmi probléma, mentem át a zebrán, a parkolást végző autó pedig úgy manőverezett, hogy kénytelen voltam a zebra közepén megállni, mert az és az átkelő után álló autók teljesen elállták az utamat.

Erre b+ micsinál a terepjáró ami jött jobbról? Nekemjön hússzal b+ (úgy kaptam le a táskámat a motorháztetőről) és minden probléma nélkül továbbhajt, mintha mi sem történt volna, mert ő nem ér rá megvárni amíg átérek a zebrán. Köpni-nyelni nem tudtam, hogy ilyen van, de azért felírtam a rendszámát. Ott helyben még gondolkodtam, hogy dobjak egy telefont az illetékes szerveknek, de azt hiszem, különösebb értelme nem lett volna.

így telnek a mindennapok egy békés világvárosban.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!