The GuNN

Vágjunk bele

©   The GuNN   |   barátok fejlesztés történelem

Szeva, én vagyok a Haszprus ÜberTeam (továbbiakban HÜT) legújabb tagja. Azt hiszem, némileg eltérő színt jelentek itt a blogon belül több szempontból is, egyrészt a kollegáktól eltérően, nekem lövésem sincs az informatikáról, éppen ezért jogásznak készülök, másrészt pedig én vagyok az, aki ezen blog keretein belül a trusted level összes szintjét bejárta, kezdve a legalacsonyabbal és mint láthatjátok - hála a diplomáciának - eléggé felküzdöttem magam, így éppen az überblogger státuszban tetszelgek. Ez egyszer jó nekem, hiszen végre eleget tudok tenni az Ej, erről de beszámolnék valahol rángásaimnak, aztán pedig jó Neked, hiszen még akár jót is írhatok, ami esetleg elnyeri a tetszésed. Mondjuk amíg nem írtam sehova, valahogy biztos voltam benne, hogy némely gondolatomat szuperul meg tudnám osztani a külvilággal és milyen érdekfeszítő és lebilincselő tudnék lenni, aztán most valahogy mégis izé, izgulok. Na, de majd csak elmúlik.

Szóval véleményem szerint kicsit talán másfajta postokra számíthattok majd tőlem, mint a többiektől, de persze az sincs kizárva, hogy olykor-olykor valami technikai jellegű témához is hozzászóljak. Végülis techblog vagyunk vagy mifene. Mindenesetre az biztos, hogy tőlem ritkán fogtok a kódolásról vagy a Macről olvasni. Inkább élményekről, gondolatokról, ötletekről, remélve, hogy jó hallgatóságra találok bennetek és esetleg én is plusz egy okot szolgáltatok majd arra, hogy idelátogass. Na, kezdetnek ennyi, drukkoljatok!

És persze én is szeretnék köszönetet mondani a szüleimnek, a barátaimnak, de legfőképpen Haszprusnak, aki lehetővé tette, hogy mindez megtörténjen.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

én köszönöm, nem te
Haszprus ÜberTeam
látta valaki az Álomcsapat c. filmet?


ejj, 2 jogasz a blogod korul, Haszprus, en vigyaznek a helyedben

mert különben mi lesz? beperelsz?

Áh, az csak az ízelítő lesz.


Tudtommal sHaMaLt is jogasz, vagy rosszul emlekszem?



jol van, hallgatok a kerdesben tajekozottabbra

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::