Haszprus

Dilemma

©   Haszprus   |   bme fáradtság

Alsó ponthatár a cél. Az életed múlik rajta, de legalábbis a szakiránykezdés féléve. Utolsó nap kezdtél tanulni, bár a tárgyat már három két három féléve hurcolod. Tudásod nagyjából az alsó ponthatár körül van.

Tanulsz egész éjjel és zombi üzemmódban mész vizsgázni (opcionálisan elalszol vizsga közben), vagy inkább kipihened magad, de kihagyod az utolsó tanulásra szánható órákat, szerencsés kérdésekben reménykedve?

Esetleg írsz a dilemmáról a blogodba és egész éjjel tanulás helyett az érkező kommenteket olvasgatod, majd zombi üzemmódban elalszol a vizsgán?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hogy rögtön meg is válaszoljam. Érzem az erőt. Ha egy délután alatt összejött a tárgy fele, akkor éjjel összejöhet a másik fele. Ébren leszek, tanulok, és holnap lenyomok két gyakiv-t jól. 16-tól pedig alszás.

Király vagyok, meg tom csinálni. Több komment most ne legyen, mer akkor télleg ezt fogom egész éjjel olvasgatni



ilyen volt: 50 i-h kérdés, jóválasz +2p, rosszválasz -2p, nincsválasz 0p... minimum 40 pontot kell elérni. válaszoltam 30 kérdésre (nem mertem többre), gondoltam lesz 60 pontom. nagyon bíztam magamban, tegnap estétől tanultam rá kurvasokat. erre van 64 pontom valahogy
most ébredtem.

Egyébként hogy a kérdésre válaszoljak, kiállsz az ablakba és gondolkozol van-e értelme az életnek.


Jajj, drága jó BME... de ismerős, de ismerős érzés! :-)

Ó istenem...


Na én épp ezért hagytam az egészet....

Amugy melyik targy ez? Semelyikbol nem emlekszem ilyen vizsgarendszerre, vagy ez most epp kereszt, es azert mas?


Az eredményeket mikor tudod meg?

irf bukta (pzh 1 ponton múlt, gyakiv 2 ponton), valszám gyakiv donez (Haszprus).

14) WhiteCrow (nem regisztrált)
Hajajaj! No de kedves gyerekek. A megolás pofonegyszerü. Mivel ez egy felsőoktatási intézményt végigjárod az ivokat és egy oran belül tlálsz vkit aki elmondja mi is lessz a vizsgán. Közben 2-3 szintén főiskolás barátod már gyárja a puskákat az adott anyagbol amit elkezdesz magolni mint az állat. Miután kizártad a tanagyag minimum felét fel vagy szerelkezve annyi puskával amennyicsak elfér. És van még olyan jo iskolatársad is aki elmagyarázza röviden a tananyag lényegét hétha megkérdezik miről is beszélsz. Hajnaltájt elkezd barátnőd akinek hatalmas mellei vannak KVt főzni literszám ami ugy tolsz magadba mint kacsa a nokedlit. Reggel simán mész a vizsgára, esetleg vmi kellemes hangulatot árasztasz a tanár felé. Ha öreg akkor jol kihuzod magam ha fiatal akkor egy értelmiségnek nézel ki ha nő akkor egy aranyos de nem feltünőbájos mosoly, ha egy seggfej akkor meghuzod magad és már bőven meg is van a 4es ahogy én ezt minden esetbe összekaprtam már amikor nem papucsba részegen támolyogtam be a vizsgára ahonnét megjegyezném sose vágtak ki max nem jutottam 1ről sehova.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...