Haszprus

Törésteszt

©   Haszprus   |   bringa

A maffiózók előző részében láttam egy olyat, hogy egy autó szélvédőjét betörték amerikai focis sisakkal. Kiváncsi vagyok, ezt egy bringás bukóval is meg lehet-e tenni.

A sisak adott, autótulajdonosok jelentkezését várom.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Azt nem tudom, de motoros bukoval 100% be lehet, mert sajat szememmel lattam, hogy miutan egy kocsog daewoo-s majdnem leszoritotta a mocist az utrol, a pasas leszallt a motorjarol a keresztezodesnel, odasetalt, es jol bevagta fejjel a szelvedot! Ugy kell neki! Biztos jo nagyot nezett a csavo a kocsiban. Aztan szep komotosan visszault a motorra, es elhajtott, az autos meg kb. majd beszart, ki sem szallt. Aztan elmentem en is, mivel motorral voltam, es nem akartam, hogy rajtam bosszulja meg

Amugy roncstelepen szerintem siman kiprobalhatod. De bicajos bukoval nem erdemes nagyon szorakozni, mert az arcod nem vedi, aztan ha veletlen az orroddal fejeled meg, akkor lesz am siras

Azt nem tudom, de motoros bukoval 100% be lehet, mert sajat szememmel lattam, hogy miutan egy kocsog daewoo-s majdnem leszoritotta a mocist az utrol, a pasas leszallt a motorjarol a keresztezodesnel, odasetalt, es jol bevagta fejjel a szelvedot!
LOL de kemény A motoros bosszúálló

Az semmi, én olyat hallottam, hogy egy biciklistát durván leszorított az útról egy mercis. A következő piros lámpánál a bicajos utolérte, komótosan lekászálódott, levette a hátáról a baseball-ütőt, és azzal állt bosszút a szélvédőn. A történet szerint kiszállás itt sem történt.
Hogy ne csak off legyek, szerintem a biciklis bukó önmagában tuti nem viszi be az üveget, nincs elég súlya hozzá. Ha a fejed is benne van, akkor meg csak azon múlik, milyen irányból és mekkora sebességgel érkezel a szélvédőbe (hiszen azt mr a fejed önmagában is be tudja törni). De megéri a kísérlet, hogy potenciálisan tönkretedd a bukódat? Asszem ezek 1 komoly esésre vannak hitelesítve...

Ja én is mentem múltkor az úton, amikor egy köcsög audi a8 szorított le majdnem. Szépen komótosan megvártam amíg beparkol valahova, leszálltam a bringáról és a hét magamnál hordott csákányommal fejeztem ki a véleményem. Persze csak komótosan. Nem volt rajtam szemüveg, de biztos jó nagyot nézett a csávó a kocsiban, ki se mert szállni. Aztán visszaültem a bringára és komótosan elhajtottam. Így történt az eset, aki nem hiszi, annak van még néhány csákányom.

Ez LOL Meg nem is lattam a kepeket, de ez most frankon jol jott a temahoz

mainframe persze simán lehet Urban Legend. De a Haszprus az ROTFL! (Az ember, akit szeretnek)

7) zerge (nem regisztrált)
Látom még nem estetek bringás bukoval… Krvára fáj ám… Csak eloszlik a nyomás, nem loccsansz szét, de fáj. Nagyon! Inkább u-lakat, vagy ha egyeneskormányod van akkor azzal.
A motoros sztori nagy, a csákányos szintén
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...