Haszprus

Normafa vizuális típusoknak

©   Haszprus   |   350d bringa fotózás normafa történelem

05:15 körül indultam és 08:45-kor értem haza, három és fél órás kis utacska. Az elején majdnem feladtam mert izomláz maradt a lábamban a múltkori alkalom után (nagyrészt valószínűleg az Istenhegyi út miatt), meg különben is holnap valszám vizsga, aztán úgy alakult hogy egy pihenő után mégis elég elszántságot éreztem magamban a folytatáshoz Így történt, hogy jól eltévedtem a svábhegyen, de végülis kilyukadtam oda ahova szándékoztam.

Számotokra a dolog ott válhat érdekessé, hogy ezúttal vittem egy Canon 350D + Sigma 18-125 F3,5-5,6 (a szokásos) kombót nem rosszul, hanem jól, ezért prezentálhatok néhány képet. (Sajna elég nagyok lettek, sorry, az erdőben sok a részlet ) (Nyugtassátok magatokat azzal hogy nekem vinyóról gyorsan betöltődnek )


Az erdőben egyébként a képekkel ellentétben emberi szemnek viszonylag sötét volt, annyit mondok, hogy fényes nappal ISO 1600 F5,0 1/60s… A fotók legtöbbjén van valami korrekció, a kintieken az eget babráltam egy picit, az erdő-belieken pedig a kiégett foltokat reguláztam meg. Szerintem jók lettek, de szóljatok ha látható a képmanipuláció.

Ja és valami gáz van a fékkel, vagy a beállításával, nemtom, nem értek hozzá (nem is akarok, de valszeg ez-az menetközben majd rámragad), lényeg hogy az elvárható nyeregből kirepülök helyett szóljatok ha már megálltam típusú fékhatás(talanságo)t tapasztalok, ami nem tudom jó-e, szerintem nem, ezért ezügyben lépéseket kell tennem.

Ja és még egy. Guns don't kill people, Normafa does.

Ha lesz erőm, akkor utólag kiegészítem ezt a bejegyzést egy hozzávetőleges útvonaltérképpel, most meg elmegyek hunyni, hogy éjjel valszámra készülhessek.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Tárcsakfékkel úgy meg kéne állnod hogy felnyalod az aszfaltot ha túlhúzod

Hallod abban a szemüveges képben olyan intellektuális vagy, hogy azt nem tudom szavakba önteni.

Nekem valahogy más jutott eszembe

Az a rossz, aki rosszra gondol!

Haszprusz, iken az uj gepeknel utanna kell allitani majdnem mindennek, mert meg uj es az uj az nyulik. Beallittatod utanna mar jo lesz hosszabb ideig.

100km után volt ilyen első szervizben, de valszeg hanyagok voltak. Majd visszanézek feléjük.

Hallod, ne is mondd! Szervizben volt a cangám első belső- és külsőgumi cserével, mondom nézzed meg öcsém, mert én konyítok hozzá, csak tekerni tudom, egész télen a garázsban figyelgetett. Asszondja minden rendben. Rá két napra a hátsókerék kilyukadt…

Jo, ez nem biztos, hogy a boltos hibaja..
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...