Haszprus

Kívánságom valóra vált, kicsit sütött a…

©   Haszprus   |   élelmezés life
Kívánságom valóra vált, kicsit sütött a nap, és hordhattam napszemüveget reggel suliba menet, és hazafelé is. Rulez.

Viszont reggel is és ebben a percben is bömbölteti a fölöttünk lakó a zenét. De olyan szinten bazzeg hogy érteni lehet hogy mit mond a rádióban a DJ. Ha nem gondolnék arra hogy nem kéne házon belüli kapcsolatokat rongálni akkor simán felmennék jelezni neki, persze udvariasan, hiszen miért udvariatlankodnék, lehet hogy azt gondolja nem hallatszik át (áh, azt nem gondolhatja...

A mai nap reggeléig hozzávetőlegesen 8 órát aludtam. Így ma friss és üde voltam. Egészen furcsa érzés

Hazafelé elugrottam a Rufusz nevű számtech boltba, ami a BME-hez elég közel helyezkedik el, meg amúgy hozzánk is relatíve az van legközelebb, noha egy órára van Akartam venni egy nyomtatót, és mivel a HP honlapján nem írták hogy a 3550-es nyomtatóhoz milyen patron megy, ezért jól körbekérdezősködtem a témát, és végül az 5150-est vettem volna meg, mire kiderült hogy azt a példányt ami van nekik, azt valamiért csak sulinetben adhatják. Érdekes. Suxx0r.

A Campona melletti McDonald'sban pedig megszűnt a 60 másodperces kedvezmény, a rdevás pduvás trúós rtées métrees kékrees véreers mindenségit, így 500 helyett 799 Ft volt a kaja. Gyengébbek kedvéért: ha x időmennyiség alatt 10e Ft-ot hagyok a mekiben, akkor ez annyit jelent, hogy 500 Ft-os áron 20-szor mehetek x idő alatt a mekibe, míg 799 Ft-os áron csupán 12,5-szer.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...