Haszprus

Halálos halál*

©   Haszprus   |   bringa

Fárasztó volt, na. A távolság még hagyján (mellesleg a valóságban nyilván több mint 52 km, mert nem csak 12 ponton volt irányváltoztatásom), de a Biatorbágy-Üdülőtelep -> Bp vonal állandó emelkedőivel és lejtőivel végzett a lábammal. (Négy nap egyhuzamban mindennap bringázással, azért sok az.)

Ja egyébként leteszteltem az új Nagytéténybe vezető bringautat, amiről a bringaut.hu-n olvastam nemrégiben, és hát, elég gáz szerintem. Egyrészt sok helyen a minősége tankokra van tervezve, másrészt a táblázás tényleg erősen hiányos, egy jódarabon le is tévedtem a bringaútról az autók közé, már ha egyáltalán volt azon a részen bicikliút, mert nem tudom, egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy az út túloldalán bicikliutat jelző táblák vannak…

* A bejegyzés címe egyébként Norby vizsgafilmjének a címe

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

hátmégilyet.. megint átmentél Érden és nem mutattad meg a bringád.. most haragszom.. na jó nem..

szép kis kör.. grat


Húha, ez azért már reszpektusz maximusz.. nem a távolság miatt, elsősorban a tény, hogy Bp-n ilyet valaki bevállal

A bringaboltban az Istenhegyi úttal váltottam ki az eladó respektjét Láttam az arcát amikor mondtam hogy nem a fogaskerekűvel megyek fel…
BTW nem bírtam hajnalban felkelni, a kurvaélet, kinéztem most az erkélyi hőmérőre, 41 fok, fasza, persze süt rá a nap, de én se napernyővel tekernék… És még csak 9 óra, ennél csak rosszabb lesz.

Tegnap voltam fent a Normafánál, pontosabban onnét még egy kicsit beljebb,Csillebércen.
Nem vagy semmi, az Istenhegyi út még autóval is egy ,,erőltetett menet''.

Gratula

Az erőltetett menet találó Hallom a buszok hangján… (Autó nem nagyon megy fel hajnali 5-kor )

Egész nap arra készülök hogy menjek valamerre de a nyomi boltban nem hajlandók helyben megcsinálni a tárcsafékemet, és időpontot se adnak, hogy az a … grr, azt akarják h hagyjam ott két napra, de én meg előbb kötöm fel magam…

Asszem ma délután megmászom a Hármashatárhegyet, de nemtom mi lesz belőle, nem kis falat a térképről meg a számok alapján ítélve.

Végül úgy jársz mint az oldtimer autósok, akik profi autószerelők is lesznek, részben mert nem vállalja el senki a verdát, részben meg ők sem adnák ki a kezükből hosszabb időre.

Erről eszembe jut egy tanulságos történet: egy ismerősöm I-es Golfján gyengélkedett a fék. Mivel korábban betört a szélvédője elvitte a kocsit az üvegeshez. Gondolta megkérdezi, hátha ért a fékekhez is a szaki.(ami egy kicsit naiv gondolat, de mivel hölgyről van szó ez a képzelettársítás megbocsátható).
Természetesen a mester elvállalta a fék javítását is.
A tulajdonos másnap boldogan hazaindult volna a frissen üvegezett géppel, de továbbra is azt tapasztalta, hogy a fék még még mindig gyengén fog.
Első útja az autószerelőhöz vezetett, a próbakörnél alig tudták megállítania a járgányt. Kiderült, hogy a kedves üveges GUMIDARABOKAT aplikált fel a tárcsafékre.
Szerencse, hogy tragédia nélkül végződött a csepeli,sötét üveges ténykedése, aki a kerékpár és az autó fékrendszere közti különbség ismeretéről kiváló tanúbizonyságot tett.

Jessz, befenyítettem őket ( ) úgyhogy pénteken hajlandók fogadni
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...