Haszprus

Művészetek Palotája @ 10mm

©   Haszprus   |   350d art fotózás színház

Múltkorában már próbáltam megkedveltetni veletek a Művészetek Palotáját, most úgy alakult hogy a Sigma 10-20-as obit a közelében vételeztem, úgyhogy természetesen nem volt menekvés, muszáj volt lecsekkoljam végre belülről is. Egyik biztonsági őrt megkérdeztem, hogy mégis mennyire szabad itt a járás - az infó úgy szólt, hogy teljesen, ahova nem mehetek oda úgyse engednek be. Ennek szellemében készültek az alábbi képek, legtöbbjük 10 mm-en, változó ISO-val, változó rekesszel, állvány nélkül. Enjoy.

Amúgy ha a privát véleményemet kérdezitek, sztem gyönyörű épület, kár hogy a Palota és a Nemzeti Színház közötti parkolót úgy oldották meg, ahogy.

Mivel a hangversenyterembe és a fesztiválszínházba nem sikerült bejutnom, várható még újabb látogatás, valamikor, a nem túl közeli jövőben, feltehetően.

Ps. vicces egyébként hogy mivel nyilvánvalóan az összes biztonsági őr első látásra külföldinek néz (advanced fotós cucc, nagy hátizsák, helyhez egyáltalán nem illő ruha, alapvetően turista megjelenés), megpróbálnak lehetőleg minél kevésbé észrevenni ha közelítek feléjük, nehogy véletlenül angolul vagy egy még ennél is extrémebb ismeretlen nyelven kérdezzek tőlük valamit…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

És ide is biciklivel mentél ?
Ebben az esetben azt hol raktad le, és merről közelítettél ?

Az egyik képen látható hogy van biciklitároló, az más kérdés hogy én le nem rakom sehol a cangámat, nem is hordok magammal lakatot. Szal gyalog mentem, olyat is tudok

De ha bringával mentem volna akkor a Boráros-térről egy szép bringaút vezet egészen a Lágymányosi-hídi hévmegállóig. (A Duna mentén.) A Lágymányosi-hídon szintén van biciklisáv.


az más kérdés hogy én le nem rakom sehol a cangámat


Nekem így képen nagyon tetszik a hely!!! Sajna, még nem jártam ott soha,de szeretnék. Azt már hallottam, hogy egy igazi európai szintű intézmény, amihez hasonló szerintem nem sok van ebben az országban még.
Úgyhogy gratula, hogy csak úgy egyedül és bringával is megkukkoltad és közzé is tetted számunkra is! :-)

Jah nagyon merész voltam…
Bringával nem, amúgy.

A Lágymányosi híd jól mutat így 10mm-ben.

hm lehet h érdemes lenne felkeresni ezt az épületet este is, mármint belülről, kívülről már megvolt

valszeg pl. a 19-es ill 23-mas helyszín este jobban mutatna, mivel a benti téma lenne világos, nem a kinti

Csak annyi a bökkenő hogy jóideje nem fotózok pusztán magáért a fotózásért. De majd 1x.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...