Haszprus

Nesze neked, Pete Tong!

©   Haszprus   |   film

It's All Gone Pete Tong - 2004. A film nem Pete Tongról szól, ő csak egy pillanatra szerepel benne. A központi figura Frankie Wilde, a süket DJ. No persze nem volt ő mindig süket, egykor sztár volt ibizán, aztán egyre szarabbak lettek a setjei, nem is csoda, mivel lassacskán teljesen fogalom nélkül kezdte keverni a számokat. De hogy mászik ki ebből, meg a drog és alkoholfüggőségéből? Egy áldokumentumfilmmel van dolgunk egyébként, based on a true story, mondja a felirat a legelején, olyan sztárok nyilatkoznak mint Carl Cox, Paul Van Dyk, Tiesto, és még sokan mások. Valódi fejlődéstörténet, olyan, amilyennel már rég találkoztam.

Ajánlom a fenti előadók kedvelőinek. Amúgy vígjáték.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 21 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

tényleg jó film, ajánlom

ja és olyan mélyládám van, amin pete kever (csak gáz hogy a filmben nincs bekapcsolva, amikor azt mutatják, hogy épp azzal kever.... )

pete?
a főszereplő frankie wild

3) Vica (nem regisztrált)
Én ma láttam a filmet, sztem jó film, ha lehet egy megtörtént esetről ilyet mondani.
Nekem eddig fogalmam sem volt róla, hogy ki ő, de most szeretnék többet megtudni róla. Nem találtam még egy eredeti képet sem róla...

4) Dj Narancs (nem regisztrált)
Film sztem qrvajó… Vagyis nem szoktam meghatódni, de ezen sikerült! Én qrvára nemtudtam h a pete tong süket,… de az meg sztem aotm nagy kejli h drogro ien qrva hamar leszokott, de a speed nózis borz, vagy mi bré az jó nézett ki!

Én qrvára nemtudtam h a pete tong süket,
A film nem Pete Tongról szól, ő csak egy pillanatra szerepel benne. A központi figura Frankie Wilde, a süket DJ.
a sasszem brigád újra lecsapott.

6) Dj Narancs (nem regisztrált)
Nemár kár pedig szép lett volna… Monyuk akkor mé nesze neked pete tong erre vmi válasz?!

Ezt a kérdést talán a film készítőinek tedd fel.
Sőt, megmondom én, vagyis az Imdb máris a Trivia első sorában:
Trivia: The title is Cockney rhyming slang for it has all gone wrong.
Mielőtt megkérdezed, mi az a Cockney rhyming slang, azt mondom, fordulj a Wikipediához. Egyébként valami hülye angolszász poénos beszéd, ahol a mondatok rímelnek. Egyszer fordítottam egy angol cikket ebben a témában. Készült pl. Cockney biblia is. Igaz, egy csomó szót egyszerűen másra kellett kicserélni, hogy a rímek meglegyenek, így meg szerintem nem érthető annak aki az eredetit nem olvasta. Szóval hülyeség. Fordítani sem volt egy leányálom…
Mainframe ma is megcsillantotta széleskörű műveltségét, több hülyeséget már ne kérdezzetek. Majd holnap…
Ui: Ha megkérdezed, mi az a Wikipedia, az ügynökeim megtalálnak, és meglátjuk mit tesz veled a biomechanikus belülrőlbarnító piercingállat.

8) Zolika (nem regisztrált)
Tényleg süket Pete Tong, vagy csak az őt játszó színész?

Zolika Ezzel kapcsolatosan lesz egy bejegyzés: Szövegértés az érettségi(n).
(További információk a témában: WiZARD, Haszprus, Dj Narancs, mainframe, illetve magában a bejegyzésben)

10) Ivánia (nem regisztrált)
Nem Pete Tongról szól a film, hanem Frankie Wildról.

Ivánia Istenem, végre valaki, aki tud olvasni! Szeretünk Ivánia!

12) Milla (nem regisztrált)
Csak egy icipici megjegyzés… :-) Frankie Wild aliases DJ Sammy vagy Le Petit Sam sőt még Porno Dj néven is megtalálható… Az igazi neve Samuel Bouriah… Lehet utánakaparni, ha valakit érdekel… Van róla fotó is itt-ott…
Az itt-re példa: Frankie Wilde
Az ott meg már legyen mindenkinek házi feladat…
Azoknak meg akik a címet nem értik, csak annyit, hogy Pete bácsi volt, aki méltán nagy híréhez és arcához, először kérdőjelezte meg A kis Sam tehetségét, amikor hanyatlott a csillaga… :-) ÉS mivel virított még egy óriásit, ezért a cím… Nesze neked Pete…! Ezt kapd ki… /Úgy fél órámba került utánanézni mindennek…lámaként :-)/ Pápá! :-)

13) Milla (nem regisztrált)
Ja, és még annyit, hogy a történet nem valós! :-) Csak azért az ő aliasát használták fel, mert az ő zenéit vették alapul… De nem valós sztori, mielőtt még valaki kultuszt csinál a süket zenélésnek… Nempici angol, kis utánaolvasás és máris érthető a nem egyszerűen kitalált, zseniálisan felépített Story :-) A rendezőnek meg kezit-tsókkolom, hogy ennyi embert képes volt beoltani :-) :-) :-) Pörfikt :-)
De, aki igazán élvezni akarja még most is az alapzenét annak a Dj-nek a munkáját, akiét beledolgozták a filmbe, akkor tolja el a jobbik arcfelét a DJ Sammy oldalra, majd Discography és zeneeee :-)
Ez már hihető és igazi :-) Ha nem hiszed mégsem, akkor tedd fel a kérdést, hogy az Officiálon is miért a jeles színész ad interjút, meg részt vesz egy főzősóban? Márpedig ilyen nincs is a filmben, nemde? :-)

14) Milla (nem regisztrált)
Tuti az agyatokra megyek, de még annyit, hogy a DJ Sammy Video / High Resolution meghallgatásakor rájöhettek, hogy Tiesto akkorát nem is hazudott az elején :-):-):-) Figyeljétek csak a zenét…! Hát nem ismerős a hangzás? ;-) Pl.: Tiesto - Clockwork Orange -al… Csak 1/8-ad az eltérés, de a hangzás igen erre hajaz… :-)

Hm, Te aztán jól beleástad magad a témába! Ez mindenképpen dicséretes, még akkor is, ha engem ez a témakör pont nem foglalkoztat annyira. Biztos lesznek sokan, akik értékelik majd a sok új és izgalmas infót. (Már, ha eljutnak eddig az olvasásban, ld. Dj Narancs és Zolika )
Szóval gratula a gyűjtéshez, szép munka!

16) Dorkó (nem regisztrált)
Kva nagy film. Én neis tuttam h franki wilde megsüketült. Nagy dolog, amit utána tett!

17) I Need to feel love;) (nem regisztrált)
Én nemtudom mi az igazság, nemtudom létezik vagy létezett e valahais ez a süket dj, akit Franky wilde néven ismerünk a film alapján! De a film nagyon jólett! DE ha létezett/létezik, akkor holvan most?!

18) Claudiia (nem regisztrált)
Erre énis kiváncsi lennék h ha létezett v létezik akkor most mivan vele?

19) Adam (nem regisztrált)
Claudiia,

Ti tényleg nem tudtok olvasni? Read only?

20) Dórika (nem regisztrált)
Hu vegre par ember akik ismerik a filmet.
Na figyelem, aki megmondja nekem annak a szamnak a cimet vagy elkuldi! Amit akkor lehet par pillanatra hallani, amikor már suket es otthon rakja ossze az albumot (valami latinos hangzas, tudod az a la… Lalalal… Al..a..laaaaaaaaaaaa)
Na azt.
Hat annak nem is tudom mit ajanlok fel, egy naaaaaaagy koszonom vagy valami.
Kb 20xleptettem vissza arra a jelenetre es buliztam ra 10 masodperceket
Ide lehet valaszolni vagy akar kudeni
racz.dorcsi@gmail.com

Csokcsokcsok

Dórika Azt pont nem ismerem, de van egy másik szám, ami kb. úgy szól hogy ooooo…lololololol…ololol…looooooool, sztem ugyanaz az előadó lehet.
De azért dolgozunk az ügyön (valaki biztos…).
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...