Haszprus

LAN-pardey over

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás

Vége a lannak. 3 nap, 9+1 arc, 2 csapat, túl kevés alvás. Counter strike source, chrome specforce, soldat, quake 2 dm, quake 2 ctf, quake 3, jedi knight, unreal tournament, sonkás pizza, milánói makaróni, csobbanás a medencében, ~120 km tekerés, legutóbb Érdről 57 perc alatt haza. Jövőre ugyanott.

Sokan kérdezték már hogy mi a nyavajáért nem veszek egy sebességmérőt a bringára, így volt ezzel tegnap dankoi is. Mikor eljutottunk az Istenhegyi út feléig (~1 km), rákérdeztem, ugye most már érti miért nem veszek km-órát. Értette…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mindenesetre nem fáztatok, az biztos.

(10mm?)

9 gép, 9 ember, kint árnyékban 37,x fok, ez meg itt tetőtér egy légkondi ugyan folyamatosan küzdött ellenünk, de mi voltunk az erősebbek egyébként teljesen tűrhető volt.

(10mm.)

(majd talán lesz egy gömbpanoráma is by Orca)

Mefi: ilyen burkolt buzizást

Mondjuk ennek ellentmond a kép, topless lányokkal cs-zni nagyon menő

Visszont izzadt nagymellű pasikkal kevésbé Bár lanparty király tud lenni, csak csajok soha sem jönnek rá, meg ha lennének nyávognának, aztán az meg kinek hiányzik?

Haszprus Jó dolog ez a 10mm csak picit zavaró a torzítása (vagy minek nevezzem), de mindenképpen hasznos, még emellett. A gömbpanoráma az milyenaz?

Romsy

A gömbpanoráma az ilyen az:
www.pano360.hu/I-epulet_c.mov

de sajnos amit lanon csináltam szar lett mert a fókusz el lett tekergetve és így vszeg homály lesz.. de azért sztem összerakom.. az is több mint a semmi :-/

Köszi, majd megnézem.

Hát igen, a fókuszt néha én is elrontom (bár nekem nem az obin kell tekergetni, hanem digitális).
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...