Pizza-Pazza - Haszprus überblog

Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   barátok, buli, fotózás, 12e, art, pizza-pazza, 350d

Olykor elég népszerűre sikerednek ezek a Pizza-Pazzák ( 5 4 3 2 1 ), mint pl. most is. 14-en bírtunk összejönni az osztályból, többek közt Kicsi, akit ezer éve nem láttam. Részben az ő hatására vettem egyébként össztelós bicót Meg is dumáltunk hétfő estére egy éjszakai Hármashatár-hegyet (vagy Normafát), vmint szept 30-ra egy újabb éjszakai túrát, aminek a helyszíne egyelőre nincs fixálva, de valszeg a Pilis (757m) lesz a befutó. Most így ebbe a magasságba belegondolva, nem vagyok egész biztos, hogy ez ideális célpont-e éjszakai túrának, de teljesítménytúrának minden bizonnyal megteszi.

Update 2006. szep. 19. 16:19: magamnak emlékeztetőül: ha megint lent leszünk, pozitív exp kompenzációval kéne lőni vagy középre súlyozott fényméréssel, a háttérben levő lámpák miatt. Majdnem az összes vakutlan kép alulexponált. (Itt utólagosan enyhén (+0,3 fé) korrigált verziók vannak.) Szintén megfontolandó vakuval lőni, ld. pl. itt, ez automata módban volt. Automata nem ajánlott, mert jpegbe lő. Az objektív által kitakart vakufény az asztalon nem olyan zavaró. A vakutlan képek fehéregyensúlyát 2200 Kelvinre állítottam. Feljebb teljesen sárgában úszik minden.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


1) Mefi
A 15-ös kép nagyon jó. Nem csak azért, mert ugyanolyan gépem van énnekem is, hanem azért, mert ritkajó a fókusz, és királyak a fények. Amolyan reklámnak is elmehetne.

2) Isti
Nekem ugynazon a képen tetszik a néni körme.

Jah az az egyik legjobb kép. ( 15-ös)

Haszprus Tényleg jó a kép, eladhatnád a Fujinak reklámfotó gyanánt…

5) Isti
ScoobyZoli Vagy a kokakólának.

6) Isti
Nem tudom, hogy hova kell írni, de ezen ( Haszprus - Pizza-Pazza ) a képen majdnem megfulladtam.

Isti, akkor örülök hogy nem esett komolyabb bajod


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.