Haszprus

A Da Vinci-kód

©   Haszprus   |   film

The Da Vinci Code - 2006. Nem sok filmen alszom el, de ennek a végére egy félidei kávészünet ellenére is sikerült. Maga az alaptéma megvallom nem izgat. Ezzel együtt azért annyira nem rossz, köszönhetően nem kis részben Ian McKellen és Paul Bettany alakításának. A magyarázatok szemléltetésére szolgáló animációk alatt jómagam is átélhettem Silas szenvedéseit, viszont a sok csavarnak köszönhetően volt némi izgalom is. Mindenki döntsön saját ízlése szerint, nálam 5/10.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

a rendezői változatot láttam a héten, nekem jobban tetszett, bár engem mindig is lázba hoztak a templomos sztorik... 6.5/10 Jean Reno (I) -t is kedvelem

ja jean reno zsír, de ebben a filmben sztem nem alakít nagyot. tom hankset is bírom, de ő sem, vagy legalábbis nem ő adta a film élvezhető részét, hanem paul bettany. nagyon durva volt az a pszichopata akit alakított ian mckellen meg az arcjátéka miatt tetszett nagyon karakteres fazon . audrey tatou-t eddig nem ismertem és ebben a filmben sem ő mozgatja a szálakat . alfred molina szerepe szintén csekély volt.

ui, tévedek, audrey tatou-val mégis láttam már filmet Haszprus überblog - Gyönyörű mocsokságok (Dirty Pretty Things). 20…

Jelenleg még olvasom a könyvet, szóval még nem akarom megnézni a filmet, de az alaptörténet nekem nagyon tetszik.

A könyv annyiban volt rendben, hogy az izgalmas cselekmény miatt haladósan lehet olvasni. Egyébként grálos-vérvonalas része szvsz úgy hülyeség, ahogy van, plusz felháborító logikai bukfencek vannak a sztoriban.
A film annyit tesz hozzá, hogy Silas alakját sikerült jól eltalálni. A csaj szerintem nem játszott jól.
És egy kicsit megvághatták volna, mert baromi hosszú volt. (Igaz, éppen nagyon ráértem. )


ScoobyZoli: 4-5 éve olvastam, nézd el nekem, hogy csak a tényre emlékszem, hogy találtam, de arra már nem, hogy pontosan mit.

Montana
Ok, csak nekem nem tűnt fel logikai bukfenc, bár lehet, hogy bennem van a hiba.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...