RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 27 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ha már van ilyen poszt, világosítson fel valami webbubus, hogy ilyenkor a kattintások száma a fontos, vagy a linkfelhő szó minél többszöri előfordulása. Vagy mindkettő? Vagy hogy megy ez a SEO? (Ugye az?)

Ugye, hogy felkeltettem az érdeklődésed a Linkfelhő iránt?

Nemsokára a pillangószívre is ráizgulunk. (Egyébként ennél borultabb keresőszavakat nem bírtak kitalálni? Én simán azt hittem, hogy ez valami új webes trend neve... )

á.. a linkfelhő a legjobb szó amit találhattak..

egyébként google nem szereti az ékezetes url-t? pl linkfelhő
ezt már régebben is akartam kérdezni

Én meg már kezdtem örülni, amikor megláttam, h linkfelhő, mert gondoltam megint vmi izgi statisztikai agyfacsarás lesz, de csalódnom kellett, az csak egy linkfelhő


a felvilágosításom linkfelhő ügyben elmaradt...

mainframe mainframe Haszprus biztos többet tud erröl mondani.. de tudtommal elég sokminden számít.. és közte van az adott szöveg előfordulásainak száma, elhelyezkedése az oldalon (title, főcím, alcim, szöveg...stb), betümérete, url-ben elfoglalt helye stbstb.. de mindent csak megfelelő arányban.. mert ha arányaiban túl sok akkor google letilthatja a dolgot.. és hogy mit jelent az arányaiban sok? ez még biztos nem: linkfelhő

de a legjobban a redirectet szereti, nem? Olyat, mint a Linkfelhő @ Haszprus überblog - Linkfelhő

Egyébként átpörgettem az első 4-5 oldalt, és nem volt benne a blog...
...még.

bár tudjuk, hogy Haszprus hostolja a google-t de azért nem ennyire gyors (még) az indexelés



hmm... én írok be rosszul valamit? bár a haszprusz-ra hozta a blogodat

Egyébként szép, szép ez a linkfelhő dolog, de mi értelme? Nem célja, értelme. Mert néztem pár oldalt a top10ből, és hát, azon kívül hogy a linkfelhő szót ismételgetik, és fiktív kontenttel vannak tele, kb. semmire nem jók. Ennek a SEO dolognak van valami távlati célja egyáltalán?

A verseny arról szól, és nem másról, hogy ki tud előrébb kerülni az adott keresőszóra (Linkfelhő) a Google toplistáján. Egyszerű ügyességi és hatalmi verseny. Annyi értelme van mint bármely más versenynek, legyen az sakk vagy úszás. Különösebben egyik se jó semmire, meglehetősen öncélú a dolog.

A Haszprus név Haszprusz írásmódjától pedig tessék tartózkodni, mert egyrészt nem így írom, de még csak nem is így ejtem. Úgy ejtem, ahogy írom, a magyar kiejtési szabályoknak megfelelően.

mainframe sokminden számít, talán majd 1x leírom hogy mit gondolok a Google Search Engine Optimization (SEO) témáról.

jelenleg nálam IEben 6. oldalon első a blog a linkfelhő kulcsszóra és szintén a linkfelhő szóra keresve FF-ban 7. oldalon a harmadik (alapértelmezett 10 találat/lap esetén)

Úgy tűnik kicsit jobban rá kell gyúrni eheh.

A logót is tessék átírni : Linkfelhő Überblog.

18) adamo_zzz (nem regisztrált)
Ez nem azért van mert legutóbb 21-én járt a főoldalon a bot?

Haszprus überblog viszont az aloldalaknál már megjelenik a Linkfelhő @ Haszprus überblog - Linkfelhő is: site:blog.haszprus.hu - Google keresés

mainframe Vagy legalább egy Linkfelhő edition-t bele


FYI: 61-62. helyen állsz most. Érdekes módon a 61. helyen a saját profiloldalad van, aminek az URL-jében sehol nincs benne, hogy linkfelhő, és a tartalomban is alig.

Mivelhogy linkfelhő néven nyomulok újabban így számtalan linkfelhő link mutat a profilomra és ez bizony sokat nyom a latba.

A továbbiakban nem szórakozok a seo-versennyel, a linkfelhős átalakításokat visszavontam.

A title-ben még benne maradt, de sebaj


Én két l-lel szoktam hallucinálni

Haszprus Google-protekció mítoszának vége
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...