Haszprus

Charlie Angyalai 2 második felvonás

©   Haszprus   |   film
Mazochizmusból kifolyólag megnéztem a Charlie Angyalai 2 második felét is. Hiba volt, súlyos agykárosodást okozott az eszméletlen gagyi hihetetlen mozgások miatt. Ami a Mátrix elképzelt világában lehetséges, az nehogymár lehetséges legyen az életben is. Ilyet hiba csinálni. Nem látványos, hanem pont hogy gagyi.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szerintem meg a Charlie Angyalai 2 egyszerűen csak paródia. Nem véltél összefüggéseket találni más filmekkel? (Pl. T2) Amúgy tényleg elég irreális volt, a helikopteres jelenetben pl. zuhanás közben beindítanak egy hellikoptert... Mennyi idő is kell, mire felpörög a rotor?

Jah igen, például a helikopteres jelenet

T2? Most hirtelen nemtom T2-vel milyen összefüggésbe lehet hozni a filmet. Csak nem a T1000-est alakító színészre gondolsz, hogy ebben is szerepelt?

Amikor kijön a csávó a tűzből, majd visszamegy.
Közben a csaj ugyanúgy "kapar" a lábával háton fekve, mint ha jól emlékszem a T2 korházi jelenetében amikor sarah conor meglátja a T800-ast.

Meg volt pl. Mátrix 2-ből is egy rövid rész, amikor a csaj esik lefele, felülről mutatja a kamera a csajt, az meg lő felfele (mint amikor Trinity hátal kiugrik a tömbház ablakán, és lő felfelé)

Amúgy az egész film annyira irreális volt, hogy ezt még a mátrix is megirigyelné Én inkább komolytalan filmnek vettem, és élveztem az effekteket

A mátrix 1 szerintem nem volt irreális, egy virtuális világban úgy küzdenek ahogy akarnak. A mátrix 2-ben már sajnos voltak irreális mozgások, mégpedig itt a 100 smith ügynökös verekedésre gondolok. Ott nagyon fake mozgások voltak.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::