Haszprus

Lejöttem a durva dh-n!

©   Haszprus   |   álom bringa

Egyik nap voltam kint a parkolóban gyakorolni egy kicsit a manuált meg a bunnyt (bringás trükkök, még abszolút nem mennek, de ha próbálgatom akkor előbb-utóbb csak sikerül, remélem).

Vettem fullface-t, aztán abban ellátogattam a Normafához, a durva dh részhez, és végre lejöttem zsírul azon a kétszer félméteres dupla letörésen ami a kép középpontjában (nem)látható! Zsíííírkirály! Kár hogy ezt a bekezdést csak álmodtam.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Te kis huncut, csigázod a népet, aztán ennyi a vége, hogy hazudtam. Böh.

Én meg álmomban vizen tudtam biciklizni aztán defektkor meg elsüllyedtem. A tiéd talán kevésbé beteg

Én is álmodtam nemrég egy bringás-bandás-üldözőset, de nem szórakoztatlak Titeket a részletekkel. Mondjuk az nem volt beteg, életszerű volt.


Jólvanmár, mi hihetetlen volt benne?

6) Tomi (nem regisztrált)
Hello! Nagy dh-s leszek, de nem találok több pálát Normafán mint 1.
Szóval ki tudd többet?
Ui.: jah és érthetően írd le hol van
Thx

Tomi El tudsz indulni a jános hegy aljától (legalább 7 felé), az erzsébet kilátótól (legalább 3 felé), a normafánál a rétesezőtől (legalább 1 felé), a rétesező és a jánoshegy között legalább 2 felé, valamint a gyermekvasút első megállójától gazdagrét irányába (ott a katlan). Gyorsan fel lehet térképezni őket, ha valaki nem ragaszkodik a megszokott útjaihoz… De akár csatlakozhatsz is bringás arcokhoz a fogasnál, kötve hiszem hogy bárki elutasítaná hogy kövesd őket…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...