mainframe

Borat

©   mainframe   |   film

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan - 2006. Hát, nem lehet rossz ha ennyieknek tetszik (7,9-es átlag@38000 vote, ebből a fele 10-es). Nekem speciel nem jött be. Néhány esetben vicces volt a szóhasználata, vagy maga a sztori (a cigánykönny-vonulaton majdnem hangosan röhögtem), de jobbára fárasztó. Némelykor a poénkodás ostoba burleszkfilmes szintre megy, pl. amikor a régiségboltban szerencsétlenkedik. Az egész film egy hosszú buzivicc. Mondjuk a zsidós dolgok már poénosabbak voltak. Olyan szinten gáz dolgokat csinál a figura, ami már Kazahsztánban is kínosnak számít, ebben biztos vagyok. Szóval még hiteltelen is, imho. A kazahok joggal vannak kiakadva.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Az utolsó negyed óra nagy hiba, de amúgy padlón fetrengős, térdcsapkodós, rekeszizmokat túlterhelős. Eszméletlen poénok vannak benne, és a legjobb, hogy egy órán keresztül folyamatosan Csak 1-2 percre hagy alább, amúgy végig rofl, hangosan röhögtem. (Felirat nélkül, angolul néztem, 99%-ban érthető volt. A magyar feliratot állítólag teljesen elcseszték, meg amúgy is Borat szóhasználata nélkül lemaradtok a fél filmről, úgyhogy inkább felirat nélkül toljátok.)

--- eddig az amit én írtam volna a filmről ha be nem előzöl

a te postodra reagálva: persze, olyan dolgokat csinál ami kazahban is kínos. Csakhogy pont ez a poén, megmutatja hogy az amcsik mennyire nincsenek képben a világ dolgai felől, hogy simán beveszik hogy kétkézzel kell kapaszkodnia a mozgólépcsőn, lehozza a budiból a termést hogy micsináljon vele, felháborodva közli a liftben hogy nem megy kisebb szobába rotflol Szóval a film nemcsak a kazahokat hanem az amikat is kőkeményen kifigurázza. Hogy jogosan-e, vagy sem, az ebből a videóból derül ki: Why People Believe Americans Are Stupid (Nem kapcsolódik a Borathoz, csak vicces. Főleg a térképes rész 4:30-nál.)

Én arról beszélek, hogy a poénokat túlzottan erőltetik. Pl. vegyük a puncimágnes-poént. Elsőre megmosolyogtuk, rendben, nem érti hogy is van ez hogy puncimágnes, poén volt, move along. De nem, még vagy másfél percen át ugyanezt magyarázza a kereskedőnek, hogy ő puncimágnest szeretne a kocsiba.
Talán a falu bemutatása a legelején volt a legviccesebb "Ő a húgom." . Én nem tudok fetrengeni ilyen poénokon, hogy azt hiszi 500$-ból kocsit vesz, meg hogy a park kertjébe megy sz@rni. Nekem más jön be ezek szerint.
UI: Ja, és milyen gusztustalan volt már amikor nekiállt meztelenül birkózni a dagadt rendezőfickóval? Azt hittem hányok, b+.

Sztem az is q lol volt főleg amikor már kergették egymást a szállodában

Haszprus Na de azt én se tom, hogy ez most télleg a Zausztrál me vagy sem...

Üdvözöljük Ausztriában, a kenguruk földjén!

Hogy lehet majdnem hangosan röhögni?


Majdnem. Magamban, úgy, hogy közel járok hozzá hogy hangos legyen a dologból.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...