Haszprus

most komolyan basszus sztem kurva szánalmas h…

©   Haszprus   |   life
most komolyan basszus sztem kurva szánalmas h michael jacksont gyerekmolesztálással vádolják én rohadtul nem vagyok jackson rajongó, nem is hallgatok tőle semmit, de ezt 1xűen nem hiszem el... mármint h gyerekeket molesztálna... miafaszért, amikor 100%-ig tuti lehet benne hogy utána beperelnék mint állat? Felindulásomat az Origo híre gerjesztette, amit idekopizok, mert 10 év múlva szart se fog érni az a link amit esetleg rá tennék
Michael Jackson amerikai popsztár csütörtökön, közép-európai idő szerint az esti órákban feladta magát a rendőrségnek. Jackson Las Vegasból érkezett magánrepülőgépén a Santa Barbara-i repülőtérre, ahol letartóztatták és a megyei rendőrségre szállították.

Az énekes érkezésére újságírók, tévések népes csapata várakozott, de csak akkor sikerült megpillantaniuk őt, amikor hátrabilincselt kézzel bekísérték az ajtón a rendőrség épületébe. A hírek szerint a 45 éves énekestől először ujjlenyomatot vesznek és fényképet készítenek róla, és ha kifizeti a 3 millió dolláros óvadékot, elengedik és szabadlábon védekezhet.

A popsztár szerdán már cáfolta a pedofília vádját, amelynek alapján a kaliforniai hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki ellene. Jacksont egy 12 éves kiskorú személy szexuális molesztálásával vádolják.

A hatóságok szerdán felszólították az énekest, hogy önként jelenjen meg előttük, szolgáltassa be útlevelét, és engedelmeskedjen utasításaiknak. A popsztár szóvivője szerdán közleményben botrányosnak és hamisnak nevezte a vádat, mivel Michael Jackson "soha, semmilyen módon nem bántana egy gyereket". Közölte, hogy Jackson be fogja bizonyítani ártatlanságát.

A letartóztatási parancsot annak a kaliforniai törvénynek a megsértése miatt adták ki, amely tiltja a szeméremsértő, buja viselkedést 14 év alatti személyekkel szemben. Jacksont 3 évtől 8 évig terjedő börtönbüntetésre ítélheti a bíróság, ha bűnösnek találja az ellene felhozott vádpontokban. A rendőrség kedden nagy erőkkel 12 órán át elhúzódó házkutatást tartott a popénekes Neverland nevű kaliforniai birtokán. Az énekes Las Vegasban tartózkodott.

Jacksont tíz évvel ezelőtt egy 13 éves fiú szexuális zaklatással vádolta. Az énekes cáfolta a vádakat, de megegyezett a szülőkkel, akiknek több millió dollárt fizetett, hogy elkerülje a pert.
Nevetséges.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

http://www.ha.hu/index2.hab?eszter&8513&0

Hmm, érdekes amit nyilatkozott, fene tudja. Ki is raktam egy pollt

Szerinted ártatlan?

Bár sztem nem nyilatkozna ilyet ha bűnös lenne..

Szerintem megengedheti magának, hogy megdugjon kisfiúkat...
"Multkor" öt millió dolcsit fizetett egy családnak. Peren kívüli megállapodásban.

Lehet, hogy most csak másvalaki is akar 5 milkót (dollárban vazz) úgyhogy rábeszélték a 12éves kissrácot otthon, hogy fiam, Jacko megkúrt téged nem érted? Fogd fel!

Minden lehet, nálam nincs hitele a pasinak, amúgy leszarom... Az az érvelés, hogy rábizonyítanák tehát nem teszi meg téves, mert ennyi erővel érvelhetünk úgyis, hogy megteheti, mert mindenki ártatlannak hiszi majd, hisz nem ilyen hülye...
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...