Haszprus

Állatvédelem

©   Haszprus   |   life

Ha eddig úgy voltál vele, mint én, hogy az állatokat nem kell védeni, az állatok levadászása stb. természetes dolog, akkor íme egy videó. Szigorúan erős idegzetűeknek. Azért ez iszonyat durva, engem finoman szólva lehangolt.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Én ezzel úgy vagyok, hogy bizonyos szintig muszáj, hogy vadásszanak, mert a szarvas ugye nem magától sétál a konyhára. Viszont vannak dolgok, amiket nagyon-nagyon nem kéne engedni (gondolok itt például a macskákra, akiket élve nyúznak meg stb.).

Ezt a videót már megkaptam százszor körlevélben, először kb. másfél éve. Már eléggé elegem van belőle. Attól hogy az emberek szörnyülködnek 5 percet, nem fog változni semmi. Mert az emberek alapvetően hülyék.

Meg nem is hülyék, hanem az átlagos embert megborzongatja, becsukja a böngészőt, aztán eszik egy egy borjúpaprikást. És úgy van vele, hogy amiről nem tudok az nem fáj. Bár igazad van: hülyék.

Szerintem azert kulonitsuk el a vadgazdalkodast attol, hogy erzeketlen vadbarmok elevenen nyuznak meg allatokat a bundajuket/levadasznak allatokat kizarolag az agyarukert vagy egyeb testreszukert, ketes adatokkal alatamasztott eredmenyek (peldaul potencianoveles) elerese celjabol.

Mefi: ez a videó nem a borjúpaprikásról szól, mint ahogy bölcsen észrevételezted már itt: Mefi

mainframe nem látom a kapcsolatot az emberi hülyeség és az állatok kíméletlen kivégzése között. lehet azt kíméletesen is. (pl. nem élve kéne megnyúzni)

Számomra hihetetlen volt, amit láttam, abszolút sokkoló.

Körleveleket szerencsére nem kapok általában, most jött egy. Ez a bejegyzés annyiban más, hogy itt meg lehet vitatni.

Vadászni sem mindenképpen kellene. Ha belegondoltok, mi, hétköznapi emberek sem fogyasztunk (általában) olyan húst aminek néhai gazdája valaha is látott volna erdőt, vagy ismeri a vadont (most a halaket ne vegyük ide). Mindent tenyésztenek óriási telepeken, kontrollált körülmények közt. A vadászok mondjanak le!
Az állatkínzóknak meg ugyanazt, amit ők művelnek az állatokkal. Régebben volt egy autó után kötött kutyás, majd furikázós sztori, még a hírekben is hallani lehetett róla. Na, az elkövetőinek ugyanezt szeretném. Autó után kötni őket, aztán mikor megunkát a futást, kopjon térdig a lábuk, de szó szerint! Szvsz…

Én még régebben láttam, szerintem ehhez nem lehet hozzászólni.

Amíg lesz kereslet a bundára, addig élve fogják őket nyúzni. Valóban egy éve terjedt nagyon erősen, főleg iwiwen ez a mozi, akkor feléig bírtam, most egy mp elég volt, szörnyű.
Valaki viszont ebből él, neki ez a temészetes, lehet, hogy így nőtt fel. Mások meg szórólapot terjesztenek. Mert csak ez maradt nekik, ugye, Haszprus.
Azért Mefi, a szarvas továbbra is erdőben él, bár ma reggel hallottam, hogy öt szelíd, magántulajdonban lévőt mészároltak le és loptak el valami tanyáról.
Kíméletesen ölni? A telepeken a disznókat árammal rázatják uniós normák szerint, nem tudom, mennyire humánus megoldás ez. Talán ha itatnának velük előtte pár jégert, még aszondom: jóvan.

Hülyék meg mindig lesznek. Betegek, akiknek a kínzás az élvezet.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...