Haszprus

Hallgatói megoldások :)

©   Haszprus   |   labvez

Úgy tervezem, hogy amennyiben érkeznek megfelelő poénfaktorú anyagok, akkor közzéteszek néhány mókás hallgatói elképzelést bizonyos feladatok megoldásairól, kontrasztba állítva a hivatalos megoldással.

A sorozat első bejegyzése már el is készült egy ideje, azonban még nem publikus, és nem is tudom hogy legyen-e. Előtte meghallgatnék néhány véleményt. Vajon etikátlan lenne ilyen bejegyzések írása? Semelyik hallgatót nem ítélem el a megoldásaiért, az hogy valaki nem jött rá a mi megoldásunkra, legtöbbször annyit jelent hogy átsiklott a könyvben az egyszerű megoldás nyitján. Ettől senkit sem tartok kevesebbnek, előfordul mindannyiunkkal, ugyanakkor vicces megoldásokat eredményez, ami szerintem sokak arcára csalna egy-egy ártatlan mosolyt

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szerintem nem kéne, engem legalábbis zavarna egy ilyen, ha a hallgatói oldalon állnék. Másrészt kb. a törzsközönségen kívül (trusted&admin) nem is nagyon vannak jelen olyan tömegek akiket érdemben meg tudna mosolyogtatni egy ilyesmi.

Dehogynem, nagyon sok olvasó bme-s, és/vagy fejlesztő(i érdeklődésű). Várok további véleményeket

Addig kis olvasmány: The Evolution of a Programmer

Szerintem, ha név nélkül teszed közzé, akkor semmi etikátlan nincs benne.

En nagyonnagyon nem orulnek, ha egy nem tul jo megoldasomat a neten latnam viszont, raadasul azon az oldalon, amit jo esellyel sok ismeros olvas. Tudom, hogy anonim, meg minden, de akkor se. Gimiben volt nehany tanar bogara, hogy dolgozat utan felolvasta es fenymasolva kiosztotta (!) a bakiparadet, ez egeszen addig vicces volt, amig a sajatjaimnal 'el nem arultam magam'.
Masreszrol meg termeszetesen mindig nagyon jot derulok masok benazasan, vagy a feleslegesen tulbonyolitott megoldasokon. (Viszont szereny kepessegeimbol adodoan nem feltetlen ertenem bennuk a viccet.)
Szoval, ha ram hallgatsz, azt csinalsz, amit akarsz.

Ezek általában jó megoldások, csak túlbonyolítva.

Mérnem kérdezed meg az ownert hogy kirakhatod -e?

Eldőlt a kérdés, nem rakom ki.

Pedig biztos nagy tömegeket megmozgatott volna.

Ha mondjuk botrányba fullad akkor biztos
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...