Haszprus

Megcsinálom!

©   Haszprus   |   bringa

Legközelebb lejövök azon a kib* dupla letörésen!

Nem lesz sokkal nagyobb bukás, mint amikor kicsit följebb bukfenceztem egyet (Ott egyébként lejöttünk pl. múlt hét szerdán.)

Tulajdonképpen majdnem teljesen olyan mint a funboxok. Csak sokkal riszkesebb. Kéne egy fullface mert állal földetérni [vagy sziklát] sehogy se tűnik jó poénnak. Mondjuk a helyzet az, hogy annyira nem nagy a szintkülönbség, hogy tényleg valami atomkomoly baj történhessen ott. (Bár ki tudja, összességében azért van vagy 3 méter, de kis lépcsőkre szétosztva.)

Hatalmas sikerélmény és előrelépés lenne lejönni.

Hát egyébként meg lehet hogy ráérek még ezzel, végülis akik pro szinten nyomják a témát, azok mögött általában ott van jópár év tapasztalat.

De asszem meg fogom próbálni.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Asszem létezik vmi olyan bukó is, ami alapvetően szimpla cc bukó és van hozzá egy fel/le pattintható állvédő része, amivel fullface bukóvá lehet varázsolni.
Ha érdeklene, hogy mi a neve, meg hogy ki gyártja arra, esetleg a bikemag fórumon tudnának válaszolni, én sajna nem.

Hallottam már ilyenről viszont elvileg ezek kb. annyit is érnek… Mondjuk lájtosabb felhasználásra (amire végülis én szánnám) megfelelhet, és erősen praktikus is volna hogy nem kéne az egész városon át fullface-ben szenvedni… Hát, nem a héten fogok ilyesmit venni (és talán nem is idén) szóval egyelőre mindegy. Azért köszi, elraktároztam a dolgot
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...