Haszprus

Kiszel Tünde - Worst Song Ever

©   Haszprus   |   szánalmas zene

Nem tom mi a szám valós címe, de ez is lehetne. A klipbe már belepörgettem valamikor régebben, amikor linkelték a YouTube-ról, de nem különösebben érdekelt. Most linkelték megint, és gondoltam nemcsak belenézek, hanem hangot is adok rá. Egészen megdöbbentem, azt hittem biztos valami tipikus popzene lesz, és totál nem. Hogy megy a szélgéppel fújt hajhoz ez a lassú szám? Viszont nem ez a lényeg, hanem hogy valami hihetetlen hangzásvilága van a dolognak, és most elsősorban Kiszel Tünde hangjára illetve énektehetségére gondolok. Nem tudom, ennek a nőnek tényleg ilyen hangja van vagy ez valami effekt? Nem nézek tévét, nem tudom hallottam-e már valaha beszélni (énekelni tuti nem). Akárhogy is, fájdalmas. Ki találta ezt ki? Egyáltalán mit keres Kiszel Tünde a médiában? Na jó, nyilván hozza a megfelelő nézettséget. Erre van igény.

Update 12:54: lapzárta után érkezett: A televíziózás alkonya - Lexike! Ez kész, ezen majdnem könnyesre…

Ps. tudom hogy mindez 3 hónapos, sajnos/szerencsére nem vagyok naprakész a mocsokból

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ezt a Lexikét én bazzeg tátott szájjal néztem végig. Még most sem hiszem el. Erre még én sem tudok mit mondani, komolyan…
A klipet meg jusztse vagyok hajlandó megnézni, annyi már körülötte a kavarás, hogy sztem direkt ez volt a céljuk. Ha másért nem, szánalomból ill. röhögni mindenki megnézi egyszer. Akkor pedig sikeres, nem?
Egyébként bennem is sokszor felmerült, hogy ki a picsa mégis Kiszel Tünde, és hogy került a köztudatba. Apám világosított fel, hogy pontosan az, ugyanis az átkosban, amikor itthon még nem volt pornó, külföldre adta el magát kurvának, valami vetkőzős TV-műsorban szerepelt, asszem. (Vagy apám fogalmazott finoman.)
Ennek itthon egyenesági következménye a sztárság. És ilyenekre néznek fel a tömegek, OMG.

Megnéztem újra, ROFL
akkor most feltenném kérdésemet cica- és kutyusbarátoknak… De majd holnap…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...