Haszprus

Régi bejegyzések vs kommentek

©   Haszprus   |   fejlesztés

Wordpresshez van egy olyan plugin, ami letiltja a kommenteket x időnél régebbi bejegyzéshez, kommentspam csökkentési célzattal. Ez szerintem egy atombéna megoldás a problémára, de lehet hogy én más célból be fogom vetni.

Kevés téma van ugyanis, amihez mondjuk egy év elteltével még mindig érdekelne hogy ki milyen kommentet fűz hozzá.

… Na kész is. Az egyéves limit még változhat bármerre. Annyit még beletettem, hogy ha van friss komment amire lehet reagálni (azaz pl. a 365. napon vki hozzászól), akkor a legutolsó kommentre még egy hétig lehessen reagálni. (Szóval akár örökkön is nyitva lehet bármely topic, ha max egy hetente hozzászólnak.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

[Így] viszont sztem jó megoldás. Spamcsökkentésre magában tényleg béna, de ha ilyen blogom lenne (gondolok itt a mióta & hányan nézik paraméterekre :-), tuti én is használnám.

És ha egy hétnél sűrűbben jönnek a spamok?

Egyébként a comment box alatt valamit elbasztál, mert nem lehet innen bejelentkezni, mindig kérdi mi a nevem, pedig beírom és én pedig kurvára nem vagyok egy niemand, kurvára nem.

Romsy de ez nem spamvédelem… A spameket másképp szűröm (és egy se jut be)

On-the-fly login javítva.


OFF En meg siman a fooldalrol nem tudok belepni.

Montana ez a bug elvileg kb. 5 percig tarthatott, éppen hegesztettem

Hát, nemtom. Vannak témák amik bizony 1 évnél régebben is érdemben hozzászólhatóak (ld Achátcsigák, v szemüveg-téma), és ez az új feature kicsit szerintem radikális. De Te tudod.


mainframe egyik említett téma sem érdekel már rég mindenki csak beírja hogy milyen problémái vannak a szemével meg a csigájával. Ez nekem csak az időmet rabolja.

Némi változtatás: regisztrálatlan userek 3 hónapig szólhatnak hozzá, regisztrált userek továbbra is 1 évig.

Ennek az oka hogy a keresővel idevetődő egykommentes userek dolgai (tipikusan: kérdései, hülyeségei) nem érdekelnek, ez itt nem a helpdesk.

Kivételt képez továbbra is (regisztrálatlanoknak is), ha az adott topicot kommentálta valaki 7 napon belül.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...