RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 24 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

És akkor megint rssen kell élnünk? Borzasztó lenne…

Jó, én szerintem akkor olvastam utoljára, mert egy dolog a fejlesztés, meg másik dolog a hülyéskedés.
No offense, és csak semmi személyes.

Isti azt hiszem ez elfogadható áldozat számomra.

És a másik 400 látogató?


6) Budrick (nem regisztrált)
Mi az értelme azt nem írtad le. Inkább akkor legyen fullra zárva, ne csinálj félmunkát, mert azzal más idejét lopod, ha máshonnan kattint ide és épp nem elérhető. Így kevesebb ideje marad az illetőnek a hasznos dolgokra, ez összeadódik így az egész világ egy kicsit rosszabb lesz. Te se örülnél annak, ha a Google halott linkeket adna találatként a kereséseidre.


Haszprus JezusMaria…
Haszprus, ne lopd masok idejet, maradj nyitva!

Isti legyen az ő problémájuk

Budrick te összetéveszted ezt egy szolgáltatással. De, ha a google halott linkeket ad akkor majd használok mást. Lehet továbbállni, sok blog van még.

Levente sok.

Amúgy ti ebből, amit észlelni fogtok az remélhetőleg elég kevés lesz, viszont marhára nem érdekel, ha valaki itt befenyít hogy akkor itthagy. Hagyjon. Mintha nem lettem volna zárva két hétig.

Montana próbálok. Az a cél. Ezzel érem el az alacsony lapletöltést, mert csak így tud nyitvamaradni a blog.

(Most nezem, a sapitozas tkp. a Budrick -ra lett szanva.)

Haszprus, ennek az a celja egyebkent, hogy jobban tudj koncentralni egyeb teendoidre, pl. vizsgak, ilyesmi?

Az az elsődleges célja (így napi 1 órát össze tudok kaparni nagy nehezen), a másodlagos célja pedig hogy bármi másra csak ne erre a kurva blogra basszam el az időmet.

Látom nem mindenkinek tetszik a mindennapi NUKE, de egyet kell értsek Haszprussal. Azonban lenne egy javaslatom: amennyiben az adott napi blog-használatot Te 'számolod', nem pedig a blog figyeli, akkor érdemesebb lenne egy fix intervellumot belőni, amikor NUKE-olja magát a blog. Ennek előnye lenne, hogy 1: adott nap, tudod, hogy ebben az időben nincs blog -> tudsz tanulni, 2: a felháborodott userek ( ) tudni fogják, hogy ekkor felesleges nézegetni a blogot (vagy guglin rákeresni), mert nincs.

14) Budrick (nem regisztrált)
Lehet továbbállni, sok blog van még.
Itt arról volt szó hogy bekerült, pl. te belinkelted a blogod más oldalon aztán rákattintva nulla tartalom. Ez többször előfordult mostanában. Gondolom ez szándékos szívatás akar lenni mivel a blogot read-only-vá tevő kapcsoló ugyanerre lenne jó mellékhatások nélkül. Persze, ha ezt valamiért nem tudod beépíteni az lehet még ésszerű magyarázat.

Budrick ne próbáld jobban ismerni a dolgaimat saját magamnál, különösképpen ne építs összeesküvés-elméleteket, amikor fentebb már le van írva a dolog miértje. (ld. Shamalt & Haszprus)

Hm, változott a helyzet, közben megoldottam hogy engem kicsit se érintsen bárhogy is lesz, szóval mostmár inkább a szelektív bezárás mellett vagyok most nem részletezem az okait, vagy csináld ahogy épp akarod. Goodbye.

Budrick who cares. lol..
akarja még vki bejelenteni h itthagyja a blogomat? csak mert nagy létszám esetén csinálok formanyomtatványt.

Nálam amúgy nem az van, hanem feliratkoztam a hozzászólások feedre is és még beállítottam egy szűrőt valahova.

Btw kicsit treningezz inkabb onkontrollra, _annyira_ azert nem lehetnek izgalmasak a statisztikak, hogy ennyi idodet lekossek

Valóban nem annyira izgalmasak, a dohányzáshoz hasonlítanám a dolgot.

Haszprus, én kicsit sem ismerlek személyesen (és azt hiszem ez VICA-VERZA igaz ), de ahogy itt reagáltál néhány - szerintem normális - felvetésre vagy kommentre az elég bunkóra sikeredett. Nem értelek, olvasmányaim alapján normálisabb vagy ennél szerintem.

Kristóf mindkét felvetés amelyre bunkó módon reagáltam, eleve támadó volt. az egyikben nevetséges vádak hangzottak el (lopom mások idejét, na ne már, ld. Montana & Montana) egy tök ismeretlen személytől, a másik pedig olyasvalakitől jött, akit személyes nézeteltérésünk után eleve nem áll szándékomban szimpatikus vitapartnerként kezelni egy olyan témában, ahol azzal kezd hogy beszól.

23) Budrick (nem regisztrált)
Hogy nevetséges vádnak gondolod az nem változtat azon hogy legalább 6x láttam tartalom helyett a robbanást, amikor zárva volt.

Budrick mailto:ugyfelszolgalat@sohivatal.com OR get a life
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...