Haszprus

Orvlövész

©   Haszprus   |   film

Shooter - 2007. Emberünk (Mark Wahlberg, akit amúgy nem kedveltem) a világ legjobb mesterlövésze, visszavonultan él mióta elvesztette a társát egy küldetés során. Danny Glovertől (Halálos Fegyver, remek választás) azonban új feladatot kap - ennél több viszont már komoly spoiler lenne. Körmöt tövigrágós fotelbafeszülős két óra. Nem gyerekmese. 10/10, több mint kötelező. (Tényleg jó! Nézzétek meg!)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nekem nem sok újdonságot hozott a Bourne-filmekhez képest, és én már azokon sem izgultam szanaszét magam. Ez a téma engem sosem tudott annyira megfogni. Meg az zavart, hogy a csávó bár mesterlövész, ideje nagyobb részében rambózik, nem távolról öl, ami ugye a fő profilja kéne hogy legyen. (Miközben a másik csávó, akit út közben szedett össze, oda van téve a figura puskájával, hogy Nesze barátom, akkor Te most mesterlövésszél. Wtf?)
Minden nyavalygásom ellenére korrekt film, bár szerintem nem több egy sima, akciófilmnél, amit egyszer megnéz az ember.
Nálam 7/10.

Reogta nem lattam ilyen jo filmet



Szerintem sem rossz film de azert kozel sem 10/10…

6) Rooster (nem regisztrált)
7/10. joszorakozas de fotelfeszulesre utolag nem emlekszem. a hoban rejtozkodo tollazott-yeti skin remek volt. Atereztem: anno, amikor a ghost reconnal nyomtam, mindig sniper-t favorizaltam, igy lattam magam lelki szemeim elott kivulrol. (vagy abban nem is volt havas palya es keverem? :
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...