RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 18 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Tök jó képek lettek! Nekem a 07-es sorszámú tetszik a legjobban.

Köszönöm Pedig annyira rossz helyről lőttem, hogy az első pár perc után majdnem feladtam az egészet. Alig bírtam egyébként hazajönni, 20 perc guggolás kikezdi az ember lábait Egy ~170 cm magas terelőkordon rácsain át kellett lőnöm… Hogy sorvadnának el akik kitalálták hogy az emberek beleesnének a Dunába enélkül lemmingek módjára…

Mint a képeken látható, kb. fele ilyen népsűrűség is elérhető lett volna egyébként, ha nem zárják le a nép elől az alsó rakpartot és az az alatt levő töltésoldalt illetve a duna szintjén levő részt…

Az mondjuk igaz, hogy a hajóról fellőtt rakétákból így is jutott a képembe valami hamuféleség Fostam is rendesen hogy nehogy valami nagyobb darab is megtaláljon

3) petárda (nem regisztrált)
Szépek.
Nekem a rövidebb záridővel készült (így kell mondani?) képek jobban bejönnek, tehát azok, amiken nem folyik szét a fény De a többi is jó.

petárda én is azokat szeretem jobban, a többi így sikerült végig bulbon kattintgattam (távirányítóval), érzésre
És igen, így

Én a 12-est szeretem.
De ez tényleg atomrövid volt, nem? Még az alatta menő szüntelen pofázással együtt is. (Igen, papírkutya voltam, TVben néztem. )

mainframe nekem marha hosszúnak tűnt, ld. Haszprus-ben

Szépek lettek, gratu!

Múltkor volt lehetőségem fotózni tűzijátékot, szerintem fantasztikus élmény, sokkal jobb, mint nézni.

Haszprus:
Hogy sorvadnának el akik kitalálták hogy az emberek beleesnének a Dunába enélkül lemmingek módjára…
izé…

Montana hulyeseg ellen nincs orvossag.

Montana valahol máshol azt olvastam hogy egy nyolcméteres létrán másztak a partról felfelé és megcsúsztak. Azért ez más veszélyességi kategória mint az hogy lemegyek az alsó rakpartra, a kétsávos aszfaltozott főútra… Oda nem nyolcméteres létrán kell lemászni


12) Szimi (nem regisztrált)
Nagyon szépek lettek a képek!



Amik hosszú záridővel lettek készítve, engem egy nagy tányér lecsóra emlékeztetnek.

Pár lcd-n végignézett tűzijáték után megfogadtam, hogy többé nem teszem, mert nem ér annyit az egész, a kép úgysem pótolja az élményt, talán segít felidézni, de minek, ha mindig jön a következő? (Titok: nekem a hangvány jobban tetszik a látványnál) A látvány attól szép, hogy beborítja az egész eget, sajnos a görögtűz idén nem jött össze, beázott… Rövid volt, igaz, tömény.

Azt meg nem tudtam idáig, hogy van olyan is, aki hátulról nézi a műsort…

Vannak sokan, minden évben, akik nem akarják átutazni az egész várost olyankor, amikor 2 millióan vannak város központjában. igaz idén nem voltak kétmillióan csak 250 ezren, de ettől még ugyanúgy állt pl. az irinyi a rendezvény előtt ill. után. még annyit megjegyzek hogy az indexnél a műegyetem előtti rész, de akár a művészetek palotájának környéke is ott volt az ajánlott helyek listájában.

Egyébként ha nem fotózni mennék ki akkor lehet hogy ki se mennék, szóval nekem no para.

Egyébként miért ne lcd-zzek idén ha jövőre akár végig is nézhetem megjegyzem, nem a keresőn át néztem a showt, van állványom, van távirányítóm, a keresőt meg a beállításon kívül fölösleges nézni, a keretezés nagyrészt utólag történik itthon.

17) manoka (nem regisztrált)
A képek nagyon tetszenek, maga a tüzijáték csodás volt. Igaz a Margithíd kivolt világítva így kicsit hangulat romboló volt. De fel a fejjel haladunk a korral. Gratula a képekhez, nekem mind egy szétfolyó szín tengerre sikeredett.

18) Hartner Patrik (nem regisztrált)
Nagyon szépek lettek a képek : )
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...