Topicfigyelő rss - Haszprus überblog

Topicfigyelő rss

©   Haszprus   |   fejlesztés, rss, xml

[Olvasói kérésre] csináltam egy olyan RSS feedet, amelyik értesít, ha válasz érkezik egy hozzászólásodra. Igazából ez csak egy topicfigyelő. Kicsit konkrétabban, azokat a hozzászólásokat szedi be a feedbe, amelyek olyan bejegyzésekhez érkeznek, amikhez hozzászóltál.

Elérése: blog.haszprus.hu/rss_kommentek.php?follow=x, ahol x a user id-d, az én esetemben pl. 1. A user id-det megtalálod az adatlapodon, de ez a link már kapásból elő van készítve az oldal rss-listájában is, amennyiben be vagy jelentkezve. (Firefoxnál a címsáv jobb szélén rss ikonra klikk…)


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 17 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


1) keepcop
Firefox 2.0.0.6 és nem találom (forráskódban sem).

keepcop bejelentkezve?
Ha az oldal menüjében kerested akkor onnan valóban hiányzott (most javítottam), de a firefox listájában (szóval a headben) benne volt…

3) adamo
Felesleges fícsör, úgyis minden hozzászólást elolvasok…


5) adamo
Haszprus el se küldtem még a posztot

6) keepcop
Haszprus Most lett jó oldalt is, a head akkor vmiért elkerülte a figyelmemet . Milyen Firefox plug-in ad listát az elérhető feedekről?

keepcop teljesen alapból ott van firefoxban az url mezőjének a jobb oldalán egy rss ikon amire lehet kattintani és megmutatja a feedeket… Már amennyiben vannak.

8) keepcop
Haszprus Lol és tényleg, végülis két éve használok csak Firefoxot.

Durva… Vajon tudják a foxéknál hogy ez még informatikus körökben is hidden feature?

10) Isti
Nem mondanám informatikus körökben is hidden feature-nek egy ember vakságát.

Olvasó kérése: szeretné megtudni, hogy nikicskee mit kommentált ezen a héten, de a kommentkereső nem találja.Isti a végét most olvastam.. úgy érted szeretnéd kideríteni? Elmész nikicskee adatlapjára és ott vannak a kommentált topicjai időrendben vagy, ami szerint rendezni akarod

Egyébként két nikicskénk van, az egyik egy e-vel, a másik kettővel. Ugyanahhoz a személyhez tartozik a két regisztráció?

Hm…, nos ugy nezem igen.

Akkor nikicskee megszüntetve
Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.