RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hmm, én abban is kételkedem, hogy mióta a megjátszott szelvények számait elektronikusan rögzítik, azóta korrekt lenne ez a játék.

Megbundázzák a sorsolást vagy mi? Mert ha azt nem bundázzák meg akkor a rögzítés nem oszt, nem szoroz…

És szerinted a sorsolás után egy bennfentesnek mennyire nehéz bejuttatni pár szelvényt a számítógépes rendszerbe?

És az elektronikus rögzítés hogy könnyíti meg a csalást?
Mit tárolnak abban az adatbázisban? (Jómagam nem kenem a témát, de tudtommal ahhoz hogy tiéd legyen a nyeremény, kell egy kitöltött szelvény, mint korábban is, ennek az előállítása pedig gondolom nem lett könnyebb attól hogy valami adatokat rögzítenek most már számítógépre is.)

és visszadátumozva kinyomtatni egy szelvényt egy adott árúsítóhelyhez.. amit aztán hitelesítenek is gondolom (mármint hogy tényleg ott adták ki)..

mondjuk baromira nem ismerem a rendszert.. de gondolom nemigazán elég csak elektronikusan bevinni a dologot.. és feltételezem azt is, h tényleg ellenőrzik vmi olyasmi módon ahogy írtam magát a szelvényt.. de életemben kb 2szer ha lottóztam.. szóval nincs sok közöm a rendszerhez

Csak arra akartam célozi a feltevésemmel, hogy amióta nem a régi módszer szerint zajlik a sorsolás(gömböt megtekerni, számgolyót kivenni, bénázni a kinyitással(bemondó segít):-) stb.)
azóta könnyebben maipulálható a játék.

Miért, hogy megy mostanság a sorsolás, nem pont így? Volt szerencsém pár hónapja elkapni egy nyugdíjast aki lottószámokat húzott valami hostess által forgatott kalitkából (rémes pillanatok voltak). Meg persze van a gömbben fújt golyók módszere, de az is régi már. Mi változott? Avass be Zoli, te hogy szoktad manipulálni a játékot mostanság? A bevételen osztozunk…

volt szerencsém pár hónapja elkapni egy nyugdíjast aki lottószámokat húzott valami hostess által forgatott kalitkából
Szerintem az a hatos lottó sorsolás, ami a régi módszerrel megy.

Szivesen manipulálnám a játékot, ha pl. a Szerencsejáték Rt.-nél dolgoznék :-)

5 Mrd volt? Ez nem valami hihetetlen rekordnyeremény? Múltkor már vmi 2Mrd-tól is ettől volt hangos a sajtó, most meg egy szót se hallottam róla.

2003. november 29., szombat

ööö...//mf in before-szigó mode
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::