Balage

Benelux államok: Amszterdam és a szex

©   Balage   |   amszterdam első fotózás hollandia külföld túra

Nyílván már sokan hallottátok, hogy Amszterdam a tolerancia és a sokszínűség városa. Így számos olyan dolog megtalálható városban, amit máshol nem láthat az ember. Ebben a kis bejegyzésben a vöröslámpás negyedről és a szex múzeumról fogok írni egy rövid összefoglalót képekkel illusztrálva.

Kezdjük először is a vöröslámpás negyeddel. Sajnos legnagyobb bánatomra ehhez nem tudok képeket csatolni, hiszen szigorúan tiltott a fényképezés. Ezt nem csak úgy mondják, mint a múzeumba, hogy ne fotózz, mert baj lesz, hanem halál komolyan, mert ha esetleg fényképezni mersz, lehet hogy valamelyik strici jóvoltából a csatornában kötsz ki.

A lányok nem messze a főtértől, kb. 300-400 méterre lévő csatornának a két partján és a környező utcákban álldogálnak egy-egy üvegajtó mögött, ami vörös színű neonokkal van körberakva. Néhány helyen erős UV fénnyel világítják meg a fehér, sárga, illetve egyéb rikító fehérneműs prostikat, hogy még feltünőbbek legyenek. Általában nem sok minden csinálnak az ajtó mögött, leginkább csak állnak, olykor esetleg kikopognak azoknak, akik hosszabb pillantást vetettek rájuk, hogy jöjjenek vissza egy körre, de jellemző az is hogy egyszerűen csak széttett lábakkal várják a kuncsaftokat. Néha-néha előfordul az is, hogy kinyitják az ajtót és leszólítják a srácokat, hogy van-e kedvük szexelni egyet. Azonban ha az ajtó mögött el van húzva a vörös függöny, akkor ott nagy valószínűséggel éppen valami történik.


Ha igazán jó kurvára vágyunk, akkor azt a csatorna mentén érdemes keresgélni, mert a környező kis utcákba beérve, ahogy egyre távolabb kerülünk a főutcától, úgy romlik a lányok minősége is. No meg persze a szolgáltatás ára is csökken. Tehát ha nincs nagyon pénzed rá, akkor legfeljebb egy 80-100kg-s elhízott fekete prostit fogsz kapni. A tarifákról nincs túl sok információm, de úgy hallottam valahol, hogy kb. 50 euró környékén lehet egy menet.
Végül, hogy elosszam a tévhiteket, hímringyót nem láttam, ha vannak is, akkor nagyon elbújhattak.

Ha már a szex témájánál tartunk, nem mehetünk el a világ első szex múzeuma mellett sem, amit 1985-ben nyitottak meg a nagyközönség előtt a Damrak 18-as szám alatt. Kívülről azt hinné az ember, hogy egy kicsike kis múzeumba lép be az ember, azonban mint kiderült 3 emeletnyi szexuális tárházzal várja a látogatókat. A múzeumban megtalálható mindenféle szexuális kellék, ajándékok, ruhák, magazinok, fotók, stb. Sőt, van egy szoba ahova ki van írva, hogy mindenki csak saját felelősségre lépjen be. Itt mindenféle magazin van kirakva a falra, amik feltárják a pisi-, kaki- , animalsex, stb. rejtelmeit. Érdekes volt, mit ne mondjak. Nem is húzom a számat tovább, a képek szerintem többet mondanak minden szónál.

Eredetileg úgy terveztem, hogy a coffee-, smart- és headshoppokról, valamint a marihuána múzeumról is írok ebben a bejegyzésben, de túl sok lett volna ez így egyben, szóval ezek maradnak a következő alkalomra. Érdemes tehát gyakran visszanézni, akit érdekel a téma.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Jaj, ezek a régi szexmagazinok nagyon durvák.

50 euró negyed óra, de ha adsz 100 at akkor csinálja tovább is, meg csinál extrákat pl sztriptizel, massziroz. Viszont nem enged szinte semmit, mondja mindjárt az elején is hogy szákenfák. Szigorúan óvszerrel a suck rész is. Csókolózás, nyalás, mellek szopogatása nincs. Viszont volt a jobboldali részen ahogy a Free A'dam Caffe shop felől jövünk az Oede Kerk felé egy súlyosan gyönyörű szőke lány abba lehetetlen nem szerelmesnek lenni.

Free Adamben még voltam is Lehet tudom melyik szőke lányra gondolsz, mert volt egy vékony szőke csaj, asszem egy félemeleti ablakban, talán egyre gondolunk, mert ő is arra volt kb, amit mondasz

Ő kb középen volt vagy kicsit fejjebb, ahogy felfele megy az ember az Oede Kerk felé úgy jobb oldalon egy csatornán átmenő hídtól nem messze.
És ilyen nagyon világos szőke volt, rózsaszín bugyiban meg melltartóban. Ő úgy volt hogy a járda szintjétől lejjebb volt az ablaka, felette voltak jobbra is meg balra is asszem. És mondtad hogy csak ülnek meg kopognak ő meg ilyen erotikus táncot lejtett, csak ilyen 2 frameből állt kb, meg nem nagyon erőltette meg magát, de az embernek megállt a szíve még ha 500 méterről látta akkor is.

Durva hogy ehez a posthoz kevesebb a comment mint a 1.2 Rendszerfejlesztés szakirány-hoz nerdz 4 life

6) n3rds (nem regisztrált)
Gondolom azert nem mindenki qrvazik, valakinek van baratnoje is

n, szerintem semmi baj nincs azzal, ha huszonx éves srácok jobban hozzá tudnak szólni egy egyetemi témához, mint az amszeterdami kurvákhoz.

A posthoz: Fényképezést tényleg komolyan veszik, de azért ügyesen lehet trükközni. Érdemes 10 óra után menni, a lányok minősége a késői órákra javul.
Azt olvastam valahol, hogy régebben volt kísérletképpen néhány fiús kirakat is, de a környékbeli lányok panaszkodtak, hogy erőst romlik a nézettségük, ezért megszüntették. Egész pontosan egy fiúkurvát láttam. (Pirulós smile nincs?)
A többihez saaajnos nem tudok mit hozzátenni.

Nekem van barátnőm, sőt mint említettem vele voltam ott, mégis tudtam róla írni. Szóval nem kifogás hogy nem tudsz hozzászólni ha van barátnod.
Persze ezt most nem úgy értem hogy kötelező hozzászólni.

n De Te is csak azt tudtad hozzászólni hogy nerdz.

mainframe végülis nem mondta hogy ő nem nerd, lehet hogy nerd önkritikát hallottunk

Zsír, a topic már teljesen a nördökről szól

Haszprus Írj még skandináviáról, az meg a nordokról fog szólni. (értitek..hehe…)

Kurvázáshoz meg csak annyit, hogy ha akarnék, akkor sem biztos hogy egy olyan frekventált helyen tenném mint az Amszterdami piros lámpás negyed. Gondoljatok bele, milyen durva forgalma lehet azoknak a lányoknak… Egyszerűen csak azért, mert turistalátványosság. (Mielőtt beleköttök, nem az a megoldás h a legalacsonyabb minőségű nénikhez kell menni, mert azokhoz kevesen járnak… )
Tessék, nem vagyok nerd. Hallotta mindenki?

Érdemes 10 óra után menni, a lányok minősége a késői órákra javul
Ajajajaj, ezek fényre csúnyuló lányok! ( forrás)

Ez még így is kultúráltabb megoldás, mint pl. a Kamaraerdőnél, ott az átlagéletkor 17 körül mozog, higiénia szerintem egyenlő a nullával, télen olajos hordókban rakott tűz felett melegednek, és valószínűleg legjobban a strici jár jól.

Kereslet van rájuk, számtalanszor láttam már luxusautókat megállni, tehát nem feltétlenül a szegényebb réteg szórakoztatására állnak ott.
(mindezt csak külső szemlélőként figyeltem meg)

Nem vagyok prűd, mindig is volt és lesz rájuk szükség, de akkor legalább bordélyházakba mennének, mint ahogyan a szakma kisebb része teszi.

ScoobyZoli, Jaja, az nagyon jó környék Itt van nem messze tőlünk Nyáron napernyő, télen olajos hordó, vagy sima tábortűz Sőt, a stricik bérelnek fel alkalmazottakat akik előre begyújtanak a kurváknak, meg hordják oda a fát. Nem vicc

Balage Nem mondod! Ez a jövő, talán még valami cserépkályhát is fel lehetne építeni az út mellett, csak hogy hangulatosabb legyen a környék:-DDD

És a hiperszuperluxus Tóváros(egyébként tényleg szép) mögötti Reptéri úton álló lányok még megvannak?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...