Haszprus

Heti bringa 2007.10.14.

©   Haszprus   |   barátok bringa katlan normafa

Szerdán felmentem a Normafára ismét, egy bmw-s 10 perces előadást tartott nekem arról hogy az Istenhegyi út igazából iszonyat forgalmas, és hogy a por leülepedési ideje 12 perc, és hogy totál egészségtelen felmenni. Ebben abszolút van is valami, de hogy az Istenhegyi forgalmas lenne, azt nem mondanám. Mindenesetre onnantól kezdve mást se éreztem egész úton fölfelé, csak a tömény szmogot Szerencsére a helyzet péntekre normalizálódott. Mindegy, szóval szerdán nyomtam egy Normafa classicot és jártam a DDH-n is, ahol ofkorsz sikeresen kontaktoltam az anyafölddel már megint. Önjutalmazó rendszer: csirkés gyros.

Csütörtök este Kolosy térig gondoltam egy kis 23 órai tekerést, ez meg is lett, ám végül az est lényege inkább az Erzsébet híd körül található lépcsősorok lettek Csirkés gyros.

Pénteken Schumit elnavigáltam a Katlanba, ahol a vége felé már lassúnak éreztem a dolgot (lejthetne picit jobban), de annyira kész voltam izomzatilag, hogy nem bírtam ennél jobban gyorsulni (tekeréssel). Max itt: 49 km/h. Utána visszamásztunk a János-hegy lábához (útközben találtunk egy pici sündisznót, tök jópofa volt ) ahonnan a hosszabbik úton ereszkedtünk lefelé a DDH aljáig. Ezen a szakaszon sok helyen egész jó tempót sikerült menni (47 km/h), bár volt rész ahol ezúttal se mertem lejönni, pedig Orcával már megvolt Mindegy, majd máskor (ráérek). Igazából lábadozok, nyáron alig tekertem és kijöttem a gyakorlatból. Csirkés gyros, bealvás.

Szombaton tiszta izomlázam volt, nem tudom mitől, hiszen ezen a héten csak háromszor voltam… Igaz a lépcsőzés relatíve megerőltető, mert nem lehet ülve

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Lehet szerezni (nem tudom, hogy idehaza árulják-e) ilyen dizájnos, áramvonalas porállarcszerűséget. Londonban láttam egy bringáson, még jól is nézett ki, nem csak hasznos volt.. szóval ha sokat tekersz a városban, lehet, hogy megéri valemelyest gondolni erre a szag-szmog dologra is.

Bp-en gyakran látok ilyeneket, de nem nagyon vonz hogy én is hordjak…
Hát nemtom, talán majd egyszer, a szennyezettebb utakra. Előtte mindenképp körül kell járni a témát hogy milyen finomságú szűrő van ebben, van-e egyáltalán bármi értelme. Aztán hűvösebb időkben még melegítőnek is jól jöhet

Off: Hol adnak ilyen jó gyrost, és mi mostanában az árfolyam?

Bartók Bélán a Móriczhoz közel. Valami Eker a neve vagy mi. Félesszeh.

5) kossuth (nem regisztrált)
Haszprus, Nem saját, hanem mások tapasztalata, hogy kicsit kevesebb levegőt kap benne az ember, szóval hegyre felfelé ideális , másrészt egyeseknek a taknya-nyála összefolyik benne, hála a melegítésnek, meg ilyenek.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...