Haszprus

Kész a Tesi-C, yeah

©   Haszprus   |   bme kondi

Gyerekek, megcsináltam a harmadik tesi aláírásomat… igaz, még nincs bevésve, de szerintem nyugodtan gratulálhattok, hiszen már-már úgy tűnt, hogy emiatt nem lesz diplomám… (Igaz, a D még hátra van, de most hogy rájöttem erre a kondi témára, asszem nem lesz gond.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Drakulálok, Haszprus! Ezzel (is) megelőztél. Nekem a B és D hiányzik. Minden második félévben felveszem hát mindkét tesit, de aztán sosem sikerül egyiket se megcsinálni… Legalább mindenbe belekóstolok kicsit. Lehet, hogy nekem is gyúrnom kéne, és akkor nem lenne gond azzal, hogy tesi után még órára kell mennem..?

Anett

Grat! Én anno az úszás félévet váltottam ki egy Balaton átúszással. Ráadásul úgy, hogy soha a büdös életben nem úsztam a Balatonban egyhuzamban 5 méternél többet… Na jó két tesifélévet lelkiismeretesen megcsináltam, a másik kettő meg -hopsz- meglett. Éljenek a tesitanszékes ismerősők…

És nem, nem árulom el melyik egyetem!

Ez a testnevelést a felsőoktatásban valahol nagyon viccesnek találom.

Mefi, Csak azért van, hogy a testnevelés oktatók ne pattogjanak, hogy őket kiszorítják a felsőoktatásból. Thats all!

Olthyer, nem is írnak alá két tesit egyszerre elvileg. amúgy meg gyere gyúrni

Hedge, mert a kolesz konditermében aztán hemzsegnek a testnevelés-oktatók

Mefi, sztem mondjuk annyi értelme mindenképpen van, hogy itt tényleg azt tesizel amit akarsz (iszonyat sokmindent választhatsz, de ha nem elég, akkor elfogadtatsz valami külső sportot), és ha az általános/középiskola nem tudta megszerettetni veled a debil egyengyakorlatokkal stb, itt még mindig találhatsz valamit, amitől a későbbiekben is igényed marad a sportra. de tény, hogy nekem sem tetszett a dolog, amikor ide jöttem.

Haszprus, én arról nem tudhatok lévén nem BME-s hallgató vagyok… Nálunk van egy pár testnevelés-oktató akik lényegében nem dolgozzák halálra magukat

Mefi, Szerintem meg igenis van helye, csak nem így. Nem kéne kötelezővé tenni, mert annak nem sok értelme van, hogy két éven keresztül belekényszerítenek valamibe, amit aztán rögtön abba is hagysz utána.

Én abban látnám a megoldást, ha lehetőséget teremtenének mindenkinek. Akinek van kedve, az próbáljon ki annyi sportot, amennyit tud, akinek van már szenvedélye, hobbija, az meg folytathassa itt is. Legyünk annyira önállóak, hogy ne csak akkor próbáljunk ki valamit, ha muszáj

Boci, mire gondolsz a lehetőség-teremtés alatt?

Érdekes lenne mondjuk az, hogy egyszerűen azt néznék, hogy hányszor jelentem meg a félévben _akármilyen_ tesi órán (vagy kondi teremben). Így tényleg végig lehetne próbálgatni a dolgokat, akár hetente mást és mást. Egy a probléma, éspedig a véges erőforrások. Hogy teszel be random számú embert egy ~20 fő kapacitású uszodába, 10 fő kapacitású konditerembe stb? Mondjuk ha hétről hétre előre lehetne foglalni magadnak helyet, az fasza lenne. (És mondjuk úgy lenne megoldva, hogy defaultból oda foglal neked helyet a rendszer a következő hétre is, ahol legutóbb voltál, illetve prioritásod van olyan helyek foglalására, ahol korábban már voltál. Így nem túrhatnak ki idegenek a helyedről, illetve könnyen vissza tudsz jutni, ha eljöttél.)

Indítványozzuk

Sztem ez q yo lenne, én csak azért nem választottam még pár egyéb sportot, mert messze nem voltam biztos benne, hogy lenne-e kedvem csinálni egy éven át, de tényleg szívesen belekóstoltam volna néhányba.

Persze a csapatsportoknál necces a dolog, hiszen nem frankó ha a tizedik héten egy kitartó teniszező kerül össze egy újonccal, de sok olyan sportág van ahol nincs ellenfél ill. csapattárs.

Én arra gondoltam ezzel, hogy ha van kedved, akkor feliratkozhass valamilyen tesire, akár úgy ahogy írtad. Azaz nem lenne kötelező semmilyen formában, nem ellenőriznék, csak biztosítanák neked, hogy sportolhass. Persze mivel nem lenne állandó létszám ezért valószínűleg kevesebb alkalom lenne mindenből. Viszont kevesebben is járnának, ha leszámoljuk a notórius mozgáskerülőket.

Én csak annak nem látom értelmét, hogy azok az emberek szorítják ki a sportolni vágyókat, akik csak muszájból csinálják… Lehet nem ilyen súlyos a helyzet, de én pl. biztos többször jártam volna le kosarazni a négy félév után is, ha nem lettek volna szinte állandóan tele a tesiórák. És nem lett volna a társaság legalább negyede olyan, hogy a háta közepére kívánta ezt a sportot.

Hogy meglegyen a heti izgalom, most fedeztem fel hogy valamiért nem adták meg az aláírásomat…

Levelezésbe kezdtem.

Nem tudtam, mi hiányzik így a vizsgaidőszak közepén…

Haszprus Én nem paráznám túl (bár én mindenre ezt mondom), szerintem ezzel nem fognak szívózni hogy megadják-e. Ha meg nem adják meg, lejárok helyetted egy félévet szívesen, én úgyis ki akartam próbálni még csomó mindent, de már elhasználtam az összes tesimet.
Ha valakinek van tapasztalata arról hogy lehet-e a 4 féléven túl tesizni valahogy, az ossza meg feltétlenül!

mainframe, köszi de szerintem folytatom a kondit itt a kármánban vagy a sch-ben (a tesitől függetlenül is). állítólag a sch konditerme sokkal nagyobb lesz mint eddig. hát kiváncsian várom, marhajó lenne.

Na, kaptam mailt, nem privát és más kondizót is érinthet az infó:
Utánanéztem a dolognak, adminisztrációs hiba történt, valóban megvan az aláírásod, a kellemetlenségért elnézésed kérjük. A javított listát január 18-án adjuk le, mivel előfordulhatnak még ilyen hibák, és a tanszék kérése, hogy egyben küldjük a javitott listát. Ezután kedden és csütörtökön munkaidőben van lehetőség beíratni a testnevelés aláírást az ST épület 3. emeletén.

mainframe, Én csak a kosárról tudok írni, ott viszonylag korrektül kezelik a felsőbbéves kérdést. (Azért csak viszonylag, mert Gábor Kati rendes, szívesen lát Vladár Sándor meg nem)
Annyit kell tenned, hogy kinézed neptunban mikor van óra, bemész, megmondod, hogy te szeretnél járni, ő meg cserébe elkéri az email-címed, hogy spammolhasson kosárrendezvényekről Esetleg megmondja, hogy inkább ekkor és ekkor gyere, mert akkor kevesebben vannak.

Boci, szívesen látunk, de inkább éjjel 4-kor gyere

Haszprus, Na neeem. Csak esetleg egy másik tesiidőpontot mond

Nekem már csak a TESI-A hiányzik.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...