The GuNN

Life is sux

©   The GuNN   |   film

Az van, hogy itt figyel a gépemen a film és nem merem megnézni. Amíg nem nézem meg addig simán gondolhatom azt, hogy ez a _legjobb_ ilyen film a világon, viszont ha már megnéztem, akkor onnantól kezdve már csak 50% esélyem van rá, hogy kurvajó legyen. Vagy jó, vagy nem jó. Bazi nagy dilemma, úgy érzem kevés vagyok ehhez.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Az ember neha szeret almodozni dolgokrol. Milyen jo is lenne, ha Hawaii-on tengethetne napjait. Majd egyszer elmegy, csak elobb meg megcsinalja a munkajat es osszekeres ra elegendo penzt. Aztan masnap is ugyanezt gondolja, es minden nap egesz elete vegeig.
Aztan eljon az utolso napja, masnapra mar nem ebred fel. Elmehetett volna Hawaii-ra, megvolt ra a penz is, de mindig csak halogatta.
Ne almodozz az eletrol, elj ugy, mintha almodnal!

Na ez a gondolat nem teljesen kapcsolodik ide, de annyit akartam mondani vele, hogy nezd csak meg, hisz a filmek erre valok

Told le és ne törődj vele! Ha űrt hagy nem gond, majd úgy is kitölti valami más. Milyen kis szar dilemmának tűnik, de mennyire így van az ember ennél nagyobb dolgokkal is… Az élet tényleg szívás De mi emberek szeretünk szívni…

Meg az is hozzátartozik, hogy ha így ülsz le nézni, hogy ez lesz a legjobb ilyen film a világon, akkor tuti nem. Sajnos sokszor jártam már így, hogy haverok elzavartak megnézni valamit mert Így meg úgy kurvajó, aztán túlzottan rá is gyorsultam, és csalódás lett a vége, pedig nem volt vele semmi baj. Szóval csak óvatosan.
(De szerintem is nézd meg.)
((És írj róla kritikát a blogra. ))


Amúgy én megnéztem azt a filmet, amin itt GuNN dilemmázott. IMDB-n 6-ot adnék rá, ami nálam középgyenge/elmegy kategória. Az animáció büntetően siralmas volt És hát nem tudtam kitörni egész végig abból a nyomasztó tudatból, hogy egy filmet nézek. Igaz, az animáció, az apple reklámok, meg a racionális dolgoktól erőteljes elrugaszkodás (pl. teljesen tiszta vadászautó) nehezen hagytak volna.

Mondjuk kiváncsi vagyok, a könyv mennyiben nyújtott volna más élményt. Állítólag sokmindenben

Elárulhatjuk miről van szó? Lesz valami review?

Őőő ez az I am Legend volt Will Smithel. Nekem egyébként tetszett de megint az van, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle. Nálam egyébként mondjuk 7 es.

Micsoda dilemma.

A filmet mondjuk nem láttam. De nem dilemmázom azon, hogy megnézzem-e.

The GuNN, Engem pofán csapott a vége. Azt nagyon elszúrták…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...