Haszprus

Olvasói levelek 080104

©   Haszprus   |   olvasói levelek

Még mindig jók vagyunk, íme egy őszinte olvasói vélemény

A személyes blogok nagy része a film + game kombinációt heti adagokban rendszeresen ellövi. És eddig nekem az überblog azzal tűnt ki, hogy olyan témákról születtek bejegyzések amik nem húzhatók rá általánosságban erre a sablonra. Szerencsére nem egy szartam, ebédeltem, jóezagame, jóezamozi, hülyemindenluvnya vonal.

(Hedge, 2007.12.30.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mondjuk volt egy időszak, amikor rengeteg filmes poszt volt, de ez igaz. Itt inkább a techrovat a jellemző (meg lennének még jobb posztok, csak sok nem publikus ugye).

Egyetértek a levéllel, bár igaz, az utóbbi időben nem sokszor jártam erre.
Ettől függetlenül nem nagyon olvasok más blogot.

Nem hittem, hogy ennyire tetszik Csak részeg és őszinte voltam… Köszi a megemlékezést

Mefi, igen, 2007-ben 462-ből 132 nem volt publikus (és 330 publikus), hogy egy kicsit a színfalak mögé lássunk: trustedben a blog 40%-kal többet nyújt . De ott se az megy hogy jótszartam Amúgy a rengeteg filmes post valamikor 2006 nyár vége után elapadt.

egon, one blog rule them all.

Hedge, főleg a szerencsére nem egy szartam … vonal tetszett

trustedben a blog 40%-kal többet nyújt
Haszprus, Már akartam is kérdezni, hogy milyen rendszer alapján lesz valaki trusted user? Őkegyelme áll a nagy villogó ledfal előtt, megnyom pár gombot és a faszikám már 'trusted' is?

Hedge, egyáltalán nem A trusted rendszer régen (2004-ben, indulásakor) mást jelentett, egész pontosan azt, hogy nem vonatkozott rá a két komment közti floodvédelmi időlimit, de ennek már semmi köze a mai helyzethez.

Nem húzható rá egy sablon valamennyi trusted userre, de az mindegyikőjükre igaz, hogy aktívak neten (függetlenül attól hogy neten találkoztunk először, vagy irl, és hogy irl vagy neten aktívabbak-e) (mert hiába vagyok élőben valakivel nagyon jóban, ha a blogomat pl. nem látogatja vagy nem kommentálja), nagyon közel állnak hozzám, van akit 10+ éve ismerek, van akit kevesebb ideje, de frekventáltan találkozunk/beszélünk, meg tudok beszélni velük dolgokat, értékesnek tartom a véleményüket, bízom bennük, ilyesmi.

Ebből kikövetkeztethető, hogy a trusted rész jelentősen személyesebb, mint ami publikusan olvasható.

Most azt mondom, nekem nagyon bejött ez a trusted rendszer. Az ember alapvetően a dolgait 1-2 emberrel szokta megbeszélni, mindegyik témához megválasztja hogy kinek említi meg, vagy aszerint, hogy kivel találkozik előbb, vagy aszerint hogy melyik téma kire tartozik (netán aszerint, hogy milyen választ akar hallani). Így kap általában 1 vagy 2 embertől véleményt az adott témában. Itt meg kapok többtől, és mindig azoktól, akiket a leginkább megérintett a témafelvetés, nem pedig akiről úgy feltételezem, hogy érdekelni fogja. Aztán (vagy ezelőtt) persze ettől még meg tudom dumálni a dolgokat a hagyományos f2f/privát módon is.

Haszprus, Értem. Csak ennyit akartam. Mert sokszor volt emlegetve a trusted rendszer és nem tudtam hová tenni a dolgot, de így már világos. Jó dolog egyébként… Ilyet még nem nagyon láttam máshol

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...