mainframe

Oscar

©   mainframe   |   film

Oscar (1991) - Régi darab, de hihetetlenül meg van csinálva, minden olyan elemmel együtt is, amik esetleg negatívumok lehetnének (túljátszás, néha elcsépelt poénok). Jómagam legalább 10-szer láttam, de még mindig térdcsapkodós. Sylvester Stallone egyik legjobb alakítása, amivel megmutatta hogy nem csak az akcióhős skatulyába fér bele. 10/10-es kötelező cucc, fogyasztását magyar szinkronnal ajánljuk.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Dettó. Örök kedvenc. Mondjuk ez az a film, ami szinkronosan sokkal jobban üt, mint eredeti nyelven. Stallone nagyon jól hozza a túljátszott maffiózó szerepet, főleg mimikai oldalról érdemes figyelni. Egyszerűen ez egy olyan film, amit az ember akárhányszor elővesz, mindig képes megnevettetni. Kevés ilyen van nálam, így vagyok a Halálos Fegyer sorozattal, Maverick-el és még pár alkotással, amik megunhatatlanok…

Hedge szerintem rengeteg olyan film van, ami sokkal jobb szinkronosan, mint eredeti nyelven; durván 2006-ig. Az onnantól megjelent filmek és sorozatok többségének rémes a szinkronja.

Fura, az Oscar citrom-díjas lett, én meg anno imádtam (bár mikor megjelent még kisebb forma szerkezet voltam).

Én is nagyon kedvelem. Szerintem vicces
Citrom-díj + imdb-n 5.4, ezért nem kell rájuk hallgatni

Mefi, Amióta a sorozatokat is felirattal nézed ?

Hedge Jaja, Maverick is nagyon nagy, úgy évente meg kell néznem! A Halálos Fegyver is, de azt így külön nem szoktam elővenni, csak ha épp megy, megnézem.

Tibi, Naná, hogy 5,4… Angol nyelven szar az egész

Mefi, Nem tudok egyetérteni, mert nagyon sok régi film van amelyeknél bűn rossz a szinkron, de tény, hogy azért régebben sokkal jobb volt az arány a pozitív oldal felé…

7) vinczepetya (nem regisztrált)
Alapmű természetesen, és ami még sokkal jobb magyar nyelven az a Ford Fairlane kalandjai… Na az is ottvan!

Szuper az a film!


Hasonlóan 10/10 a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme. Az is fergeteges magyarul. Bár az angol nóta, hogy We're man, we're man in tights, sem rossz.


Mefi, Egyetértek! Azóta jobb is az angol szövegértésem.

Valóban remek film Én is sokszor láttam már, meg is van dvdn, csak sajna picit sistereg a vhs szinkron.
Ami még alapmű szerintem a Hivatalipatkányok
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...