mainframe

Aliens vs. Predator - Requiem

©   mainframe   |   film

Aliens vs. Predator Requiem (2007) - Minősíthetetlenül szar, időpocsékolás számba menő szenny. 95%-a teljes sötétségben egy-két körvonal, és kész. Akció alig, amikor van, akkor is gázak az effektek. A sztori lapos mint egy hónapos elütött béka (pont onnan folytatódik egyébként, ahol az 1 abbamaradt). És hogy mitől Requiem (gyanítom megint csak jól hangzott), azt sosem tudjuk meg. 1/10, nézd inkább a falat.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Figyi Mf nem láttam a filmet de be van kalibrálva a monitorod rendesen? Látod az összes színt A-tól Z-ig külön?

2) vinczepetya (nem regisztrált)
Szörnyű nagy büntetés a film, egyedül azt a helyes kis lányt sajnáltam benne, amúgy meg még nézhetetlen is!

Haszprus Talán az Y és a Z megkülönböztethetetlen, de a többi tökéletes. Most világosítottam rajta, de ezek akkor is eléggé egybemosódnak, szóval nem hiszem h ez volt a hiba. Egyébként más kritikák is kiemelték ezt a sötétben villogásos akciót. Meg főleg ez a film inspirált az alagutas bejegyzés megírására.
Meg annyira nem is a monitor lehet a bűnös, ha már valami, akkor a rip kódolás.

Ez az az ominózus „A halál a ragadozó ellen 2.”?

Engem attól a címtől a szívbaj kerülget.

(Haszprus, meg vagyok lepődve, hogy az iiyama monitorom B-től X-ig mindent mutat pedig semmi professzionális kalibrálás, csak hasrapacsi 1.4-es gamma meg a gyári 6500K-s színek az eredeti 9300-as beállítás helyett. Valahogy egyre kevésbé van kedvem LCD-t venni )

Ralesk, A-tól Z-ig kéne mutatnia, vegyél csak lcd-t nyugodtan… (Persze csak olyat, ami A-tól Z-ig mutatja )

6) t (nem regisztrált)
Mainframe, divx-be nézted -e?

t Nem, nem, esküszöm, bíró úr!

Hajaj. Mikor megláttam a 103-as egyik megállójában, hogy ez lett a magyar címe ( a halál a ragadozó ellen 2, csupa nagykapitálissal), akkor hirtelen nem tudtam, hova kapjak, hogy össze ne essek a rámtörő röhögőizom-görcstől.

A filmben egyetlen jó rész van, amikor az élienek másznak fel a kórházon. Ez körülbelül 0,67 másodpercig látható, akkor is sötét van és 8bites zöldinfrában látjuk a hiperfejlett ragadozó faj szinte vak szenzoraival.

Érdekes, hogy az első Ragadozó film óta képtelenek voltak rájönni a nagyonokos hálivúdi Tibik, hogy attól még, hogy az első film idején csak 220*300 pixeles animációra futotta meg 8 v. 16 színre, talán az AvP 2-re dobbanthattak volna valamit a predátor hőlátásán.

A szöszi, mint eyecandy, és az atombomba kicsit tompította a heppiendet, de az utolsó fél perces jelenet, ami effektíve összekötötte az Alien sorozattal (persze feleslegesen), végül -2 pontra redukálta az alap 0-s értékelést

Megnéztem.
95%-a teljes sötétségben egy-két körvonal,
Szal ez azért nem így van, de tényleg túl sötét volt Nem tudok úgy reálisan értékelni egy filmet, hogy ismerősömtől hallottam előtte véleményt, de mindenesetre szvsz volt benne jósok fosatós rész (főleg inkább az eleje felé), ettől függetlenül valóban nem tartozik a bátran ajánlható kategóriába Azért 1x nézhető, ha vkit érdekelnek az ilyen filmek Talán olyan 6/10. Sztori mint olyan, nem nagyon volt, és azért ez nagy rosszpont.

(Nekem az első rész bejött amúgy. A második kétségtelenül nyomába se ér, de nem is számítottam másra a véleményeket olvasva.)

Haszprus Valóban: az olvasottak alapján szarra számítottál, ezért tűnt jónak. Ez ugyanaz pepitában, mint amikor beharangozzák a filmet hogy mekkora állat lesz, és te bármit kapsz, többet vártál (általános alany). Ez tiszta pszichológia.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...