Haszprus

A legrosszabbul elköltött forint

©   Haszprus   |   howto life

Mainframe legjobban elköltött forint ötletének mintájára legyen egy legrosszabbul elköltött forint topic is. Mindjárt nyitok két példával, amiből az egyik nem teljesen helytálló, mert végülis a fejhallgatót örömmel használom (szemben az eredeti címzettel, akinek véve lett), de...

  • Wireless fejhallgató. A wireless-ség ugyan nagy előny, meg iszonyat feelinges, cserébe gyenge a hangminőség, időnként külső jelek bezavarnak. akkor is ha amúgy egy drága konstrukcióról beszélünk. Plusz az enyémben van valami intelligens kikapcsolhatatlan hangerőszabályzás is, ami megvéd a túl hangos részekről, ez a gyakorlatban azt jelenti hogy amikor egy zeneszámban jön a zúzós rész akkor jól lehalkul az egész, a halk részek meg felhangosodnak... Jó gondolat, beteg megvalósítás.
  • Elektromos borotva. Nagy csalódás, teljesen szar, igazi pénzkidobás. Lassan borotvál és nem alaposan, nem tudja tövig vágni. És itt sem alapkonstrukcióról beszélünk. A polcon porosodik, inkább eldobható borotvát használok.

Volt valamid ami a pénzkidobás kategóriába tartozott, vagy kevesebb pénzből jobbat vehettél volna?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 25 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hehhehe. Akkor most megdöntöm a sztereotípiát a nők és a rengeteg kacat vásárlása témában! Nagyon ritkán veszek valamit, de akkor csak olyat, ami biztosan nagyon hasznos, és szükségem van rá, tehát használni fogom. Előtte napokig guglizok, hogy a legjobbat, legmegfelelőbbet vegyem. Ennél is ritkábban szórom a pénzt olyanra, ami nem feltétlenül hasznos, de a szívem vágya. Viszont, mivel pont a szívem vágya, tuti örülök neki, mint majom a farkának. Ilyen most a tabletem és a Leonardo da Vinci összes festménye és rajzai könyv (művészek álma . Szóval kerestem, de nem találtam semmit az emlékeimben, ami nem érte meg… Ellenben Anyum minden kacatot összevásárol, amiket aztán sosem használ senki, és a nyári nagy takarításnál kidobunk…

Nekem bejött az elektromos borotva. A kézit nem nagyon bírja a bőröm.

A legrosszabban elköltött forintjaimon pedig nem szeretnék gondolkodni, mert fölidegesíteném magam.

Egyértelműen egy adó-vevő pár, amit jól kinéztem hogy olcsó, és milyen jó lesz kiránduláshoz, konvojban vezetéshez, meg minden hülyeséghez. Egy ideig hallgattam rajta a taxisok bájcsevegését, aztán csak porosodik a polcon már jó ideje. Nem került sokba, de totál semmi értelme nem volt megvenni. De legalább azóta százszor meggondolom a dolgot mielőtt még egy gadgetet veszek.

mainframe, ha ez konkrétan egy PMR rádió, akkor lehet, hogy érdekelne, geocaching versenyhez még jól jöhet.

Milyen borotva, ami nem jött be? (csak kiváncsiság. Philips féle körkéses vagy braun féle rezgőkéses?)

(nekem philips van, és nagyon bejött (jelenleg egy arcitec, de az előzővel se volt gondom))

2005-ben 30ezerért(!) egy 1 gigás Packard Bell (!) mp3 lejtátszó, ami nem kezelt könytárakat és nem tudott ID3-tag-et megjeleníteni. Aztán betörtem a kijelzőjét, úgy sokkal tovább bírta egy elemmel, aztán meg valószínűleg el is hagytam, ugyanis nem találom azóta.
Bár sokba került, inkább tanulópénz volt, magát a kütyüt meg nem is hiányoltam.

Amúgy pedig a HP cuccokkal nem vagyok túlságosan megelégedve. Most egy ilyen multifunkciós retek van és úgy döntött, hogy a garancia lejárta után szkennelésnél hagy egy szürke csíkot függőlegesen. A patron meg drága bele.
Az első digitális fényképező gépünk is HP volt, az is bekrepált idő előtt, viszonylag fiatalon, de természetesen garancia után.

Olthyer: Én is nagyon megnézem, mire költök, anyám viszont mesélhetne. Csak ő nem dobja ki azt se, ami feleslegesnek bizonyul.
Most hirtelen kettő dolog jut eszembe,amit hiba volt megvenni.
Egy csomagtartóra pattintható biciklis táska. Az első padkánál letört az a kampó, ami tartja. mondjuk drága nem volt, de azért többet vártam. (De ez nem ér, mert euró volt.)
Másik, szégyellem is nagyon, egyszer vettem a Metróban konfigot. Hiba volt. (Ez is kilóg a sorból, mert tkp. a szüleim vették nekem.)
A páromnak nagyon bejött az elektromos borotva, philips körkéses.

Ez a körkés ennyivel jobb? Mert nekem rezgőkéses van (asszem. Ilyen sima, rendes), és az tény hogy pontatlanul borotvál, de sokkal gyorsabban és kíméletesebben (bőr szempontjából) megvagyok vele mint az analóggal.
Tamás Nemtom olyan-e, ilyesmire kell gondolni. Ennek mondjuk benne van a nevében h PMR. Majd lefotózom az enyémet, és ha kéred, megbeszélhetjük.

mainframe, jo kerdes, van aki ezt van, aki azt szereti… Meg nem minden bőr kompatibilis mindkét borotva fajtával.

Montana, Úgy tűnik, tanultunk édesanyáink hibáiból (elrettentünk).
Anyukám sem dobná ki őket magától. Apum vagy meggyőzően leszólja, vagy titokban kidobja.

Nekem szerintem 1999-ben a 64MB-os Samsung Yepp Alig használtam, mert mindig lemerült, kb 10 szám fért rá, párhuzamos porton lassú volt az upload.

Számítógép.

Egyébként nekem az elektromos borotva bejött. Ami a zselét adagolja közben.

Legrosszabb dolog, hm: buliból félrészegen hazaérve elkezdeni pókerezni. Hát az nem egy jó befektetés.

Amúgy igazi legrosszabb elköltött forint nekem is az elektromos borotva. Bántja a bőröm, nem tudom semmire sem használni.

Nekem is egyertelmuen az elektromos borotva. Semmire sem lehet hasznalni, naponta legalabb 2-3x kene borotvalkozni vele, hogy meg estere se legyek borostas. Emellett kb. 10%-os hatasfoku, nagyon sokat nem is nyir le. Az biztos, hogy soha tobbet nem veszek ilyet, es karacsonykor lattam, hogy nagyon sokan vittek vissza ilyen borotvakat (Philips). Egyebkent en meg talan csak most itt a forumon hallok eletemben eloszor pozitiv elmenyt a villanyborotvakkal kapcsolatban, mert amugy akikekkel beszeltem ismeroseim es csaladtagjaim is csalodtak benne.

Nekem nagyon kellemes csalódás volt a villanyborotva, nem tudnék visszaállni a hagyományos pengés, huzogatós eszközre.
Előtte gyakran megvágtam magam, elfogyott a borotvahab, sohasem találtam a jódot, ha volt, akkor szinte eltünthetetlen foltokat hagyott, tehát számomra macerás egy tevékenység volt.
Jah, és én a Braun-féle cucct használom

Női kézi borotvákat vegyetek! Nem vicc. Azok kb. babapopsira készülnek, nem szedi le a bőrt az arcotokról.

Olthyer, úgyis kinéztünk GuNN-nal tegnap egy ilyet megvételre:
Eddig hülyén éreztem volna magam a boltban, de most megnyugtattál, köszi

Az első barátnőm…

Nekem nincs semmi gondom az elektromos borotvával, pedig ilyen gagyi egyszerű, cora pontért váltottuk be. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy nem vagyok az a szőrös állat.

Haszprus, Ez olyan cuki! De elektromos, nem? Az nem jó. Amúgy nem vicceltem, ezt egy fiú találta ki (nem párom), és nőit használ. Gondolj bele: az nem számít, hogy a Te arcoddal mi lesz. De ha egy nő megvágja magát kényes helyen, akkor a pasija morcos lesz… Szóval a női borotva tuti vigyáz Rád.

Hedge, Remélem, nem haragszol meg, ha azt írom ide, hogy: olyan hülye vagy.

De elektromos, nem? Az nem jó.
milyen, ha nem elektromos? Benzines?

Egyébként nekem is elektromos van, körkéses. Karácsonyra kaptam, nagyon örültem neki, de én is csalódtam. Ezt sem bírja a bőrőm, meg a hagyományosat sem, pedig ezen állítható, hogy aa kések magassága. Az elektromos mellett maradtam, mert még mindig egyszerűbb, talán gyorsabb is nekem és ritkán borotválkozom

Tibi, Meglepő lesz a válaszom: kézi vezérlésű.

Olthyer: Volt egyszer egy ember,aki a barátnőjénél aludt, de nem készült rá, hogy másnap öltönyös jelenése lesz. Női borotvával meg utána arctonikkal megoldotta a helyzetet, de nem volt fáklyás menet. (De nem ezért váltott villanyborotvára.)

Olthyer, a vezérlés az elektromosnál is kézi a meghajtás milyen?

Montana, Így járt szegény… Én csak egy fiú tapasztalatait tolmácsoltam fiúknak. Lányként nem kel aggódnom, állandóan babapopsi puhaságú az arcom.

Tibi, Az, az… Látszik, hogy első sorban inkább grafikus szerettem volna lenni? :> *Pirúl*
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...