Montana

Nyugis hétfő estének indult

©   Montana   |   bme túlélés

Mikor gyerek voltam, és időnként későn mentem haza suliból, mindig azt kérdezték a szüleim: Mi van, téged meg bezártak? -Hát így x évvel később ugyan, de most az egyszer tényleg bezártak.


Lab4 konzin voltunk, utána még leültünk az R-ben mindenféle diagrammokat rajzolni. Mindenki mást tudott, hogy mikor zárják az épületet. Nos, ez most se derült ki, csak annyit tudunk, hogy valamikor 10 előtt. Egy árva lélek nem volt rajtunk kívül, se portás, se biztonsági őr, se senki. Leginkább az aggasztott, hogy a WC-k is be voltak zárva.
Na de nem estünk kétségbe, inkább megkerestük az egyetlen nyitva hagyott kijáratot a T-H-E épületek felé a folyosón át. Ott találtunk egy kedves portásbácsit, aki kiengedett minket, így szabadlábon távozhattunk a zuhogó esőben.

Az este folyamán szervezett támadást indítottam a csokiautomata ellen, ami ijedtében két csokit adott egy áráért. Pedig nem is ismer.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) Kittka (nem regisztrált)
Hétfőn másodszorra már nem lesz ilyen izgi!

Velem a ráadás csoki mindent elfeledtetne.

Viccet félretéve: én kétségbeestem volna, hogy a hideg folyosón töltöm az éjszakát. Mi lett volna, ha az összekötő üvegfolyosó zárva van? Belegondolni is rossz…

Olthyer, azért feltalálták már a mobiltelefont, és valszeg valahol egy ablakon is ki lehet mászni legrosszabb esetben

Olthyer En is ragadtam mar be tavalyelott nyar elejen a BME-n. Ha jol emlekszem valamelyik ajto vegulis nyitva volt, aztan kimasztunk a keritesen, no para Azert egy egyetem nem borton, nincsenek kutyas, felfegyverzett orok, szoval ott jossz ki, ahol akarsz

Olthyer: Ugyanmár, azért annyira nem lett volna gáz. Kempingezni jó!
Még azt is megbeszéltük, hogy vajon kijön -e a pizzafutár úgy, hogy az ablakon át húzzuk fel a kaját egy utp kábelre kötve.

Montana, Haszprus, Nektek működik a telefonotok, amikor kell? Mákosok. Az enyém vagy le van merülve, vagy nincs rajta pénz…

NeoXon, Kutya nincs, de kutya hideg van!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...