The GuNN

Popdaráló

©   The GuNN   |   l0lzor life tv

Az milyen, hogy tegnap bekapcsolom a tv-t, megy a Popdaráló és egyszer csak látom benne az egyik barátomat versenyzőként? Majdnem kiestem a fotelből, annyira meglepődtem. Néztem egy darabig, de elég hamar kiesett, gondoltam akkor is frankó, hogy így mert szerepelni. Erre ma dumálunk, mondom neki, hogy láttam tegnap, grat meg minden akkoris ha nem jutott valami messzire. Erre mondja ő, hogy Hagyjad már, a múlt hetit kellett volna látnod! Mér, abba is szerepeltél? Ja, azt meg is nyertem. Erre nézem a popdaralo.hu -n, hogy a múlt héten megnyerte a fődíjat és elvitt 3 milliót. Lol?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

még életembe nem hallottam erről a műsorról

Pedig nem rossz egyébként. Mármint a választékot tekintve. Amikor épp elkapom, általában nézem az első reklámig (tv2 -n megy). Vagy amíg be nem bikázom az Xboxot (amúgy most nem pont a műsoron volt a hangsúly a postban )

Vazz, láttam a múlt hetit
Az a srác kegyetlen volt, mindent tudott

Én is megnéztem azóta, tényleg jól kente . Mondjuk azt mondta, hogy készült is rá sokat.

Egy darabig fel sem tűnt, hogy van ilyen műsor (ilyen sokat nézek tv-t), aztán egy pár hete megnéztem véletlen egy részt. Másnap kiderült, hogy a volt osztálytársam öccse játszott (bár nem nyert, de döntős volt), rá egy napra meg, hogy a volt kolis szobatársam az egyik táncoslány (elég kicsi a tv-m, nem tűnt fel). Szóval kicsi a világ! De különben azóta ha tudom mindig nézem, szerintem jó kis műsor!

kittka, mintha az eltérő szerepeket ugyanazokra a színészekre osztották volna egy alacsony költségvetésű Truman showban

Bár nem néztem most, de állítólag megint volt benne valami Erika nevű szöszi csaj, fúúú, hogy én őt mennyire… Elhívnám vacsorázni.


Haszprus, hopp, hogy nem tudom hol találnám meg de ha te tudod add meg a számát

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...