Szoftverminőség és menedzsment - Haszprus überblog

Pénteki SZMM vizsgaeredmények. lol, enyém az egyetlen ötös, de nemhogy ez, hanem négyes nincs is, két hármas van, a többi 2+1

Meglepett, de örülök neki.

Mai Rendszerintegráció szóbeli is 5 lett.

Nice. I like.

Egyébként sztem kurvajó ez a tárgy (SZMM), azon belül is az előadáson rengeteg olyan apró megjegyzés hangzott el amit a magam részéről roppantmód hasznosíthatónak találtam. A labor részén meg megismerkedhettem a unit teszteléssel önálló házi feladatként, aminek szintén nagyon örülök, teljesen alkalmazható a melóban.)


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!Tyhűűűűű! Térdre borulok! Szívből drakulálok mindkettőhöz! Már csak a grafika van hátra, és jöhet a Hawaii.

3) Babszem (nem regisztrált)
Nem tudtok infot a kriteriumhianyos szakiranyrol? Csakmert nekem meg egy bsz szigo hianyzik, ami remelem most meglesz, de jo volna tudni, hogy mi a helyzet. Koszi!

Juj, ez nagyon komoly.
Nekem ma jött egy levél (számvitel-elemzés vizsgáról, ezt kell letenni ahhoz, hogy a pszf-es diploma mellé megkapd a mérlegképes könyvelői bizonyítványt is):
T. Hallgatók!
A 308-as teremben írt hallgatók eredménye már megérkezett, sajnos egy hallgatón kívül (akit értesítettem) mindenkinek (1) elégtelen lett.
A többi dolgozat iránt lehet érdeklődni ma 12 óra után, mert addigra hozza a tanár úr.
Üdvözlettel
S. J.
Oktatásszervező
(én nem ebben a teremben ültem, uh még él a remény

5) BuriB
Ejjha, le a kalappal.


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.