Istencsászár ez az egér!

Úgy került egyébként a tulajdonomba, hogy vótam az EMKE irodaházban, mint azt már említettem, és ott adtam írásmintát egy szoftvercégnek, amely a Microsoft számára fejleszt Tablet PC-hez magyar nyelvű kézírás-felismerő szoftvert. Na két írásmintát adtam, és ilymódon fizettségem egy három egér közül választható egér volt. Én a Wireless Intellimouse Explorer 2.0-t választottam, hiszen ez volt a legdrágább. MediaMarktban 20k, Rufuszban 13k, úgy nézem, igaz ez utóbbi helyen OEM verzióban, előbbinél meg csomagolva. (Én csomagolva kaptam.)

De az előző egerem se rossz. Lehet hogy váltogatva fogom nyomni, egyszer egyikkel, egyszer a másikkal. De várjunk csak! Két kezem van!

Vagy lehet ezt másként is, kicsit célszerűbben:

Szal lesz ennek helye Egyébként a két egér közül egyik valszeg megy anyámnak. Szerintem a Logitech, nem igazán szerettem meg azt az egeret. Microsoft a tuti.

Update 23:19 Még mielőtt egyébként valaki beszólna, hogy túl sokat költök ergonómikus hardverekre, el kell mondjam, hogy a Microsoft Natural Pro billentyűzetem ingyér volt (melóért cserébe, riszpektből, a gimimtől), a Microsoft Intellimouse Explorer 1.0-m ingyér volt (melóért cserébe, riszpektből, a Microsofttól), a Logitech MX 700-am ugyan nem ingyé volt, ellenben külföldi ismerős vette ajándékba, egy elég jó átlagfizetéses országban , és most a Wireless Intellimouse Explorer 2.0-m szintén ingyen volt, jobban mondva megdolgoztam érte, igaz, elég lájtosan

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 31 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Érdemes megfigyelni, hogy Haszprus mennyire hardcore arc. Sótartót tart a számítógép asztalán :-)

Zárójelben: én is tartok a szobában _bent_ sótartót, de én legalább a fiókomban a tanszereim közt... :-D

Oké, bevallom, úgyis lebuktam, hardcore arc vagyok, üssetek

Érdemes azt is megfigyelni, hogy Haszprus egy internettótól kapott grátisz pólóban ül, melyen az a felirat olvasható elöl, hogy "k@attanj be!", alatta pedig az url: www.idg.hu/internetto

Nekem is van ilyen pólóm...

Viszont hol lehet az MS-nek ilyen irka-firka mintát adni cserébe ilyen egérért?

Már lejárt biznisz, én voltam az utolsó előtti írásminta-donor


Osztán kendnek van-e az internettós pólón kívül indexes, quake.hu-s, office 2000-es, egyéb microsoftos, stb pólója? Annyi ilyen reklámpólóm van bazzeg hogy léggömböt lehetne varrni belőle.

Reklámpólókból nagyon sok van, no ha nem index-es, quake.hu-s, office 2000-es, egyéb microsoftos pólók, de lassan Dunát lehetne velük rekeszteni.

Viszont van jó pár MS-es cuccom.

Igaz nekem is van egy teljes Win2000 reklámzacskó, egy Intel prezentáció a P4 európai bemutatójáról, egy Intel toll, Microsoft tollak, etc Meg egy Covysoftos bor

tényleg császár egér... Microsoft rulla mármint egérben másban nem különben nekem intellimouse explorer 1.0-m van és igyé volt 3 éve és most alkartam wireless 2.0-t de mégsevettem merinkábbvinyótveszek. Egyébként UT ra mikrofos egér a legászabb logitek szaksz Egyetlen bajom ezzel az egérrel az volt hogy eltört a kábele és megkellet forrasztanom! Erről is lessz cikk itten: link

róháttúl érdekelne hogy hogyan tudok ingyért beszerezni ien 2.0-t:p nem tudsz nekem is hozni egyet? :*(

> igyé volt 3 éve

ms referencia suli által meghirdetett netes kérdőívet töltötted ki helyesen?

> nem tudsz nekem is hozni egyet? :*(

már nem

nem:p fater cége vett 20 gépet és rá winfost és adtak pár ilyen egeret.

miért már nem? előbb tudtál volna? add már nekem az MX-700 ad Mutterod uccse hárdkór gémör

Adom ha perkálsz keményen katonásan


15?
boltban asszem 19, mm-ben 23

mekgondolom:p bár lehet most vinyót veszek... egyébként tiszta lol mert ugy kerultem ide hogy google vel rákerestem a Wireless intellimouse explorer 2.0ra

na vedd meg jó biznic lesz
vinyót bármikor vehetsz

rofl nekem még nincs fizetésem gyujtogeto eletmodot folytatok


szia.nemtom fellelni a mostani árát ennek az egérnek, mert nem tom eldönteni, ez tilt wheel(asszem ez az...) e vagy optical...lehet, hogy ez most már csak 5500 lenne? (cw. árlista)vagy 4500???
mert én is adtam mintát, onnan van, 2 is, egyet megtartanék, egyet meg el kén már adni, csak itt áll és fogja a port.kérlek, segits már, látom, ebben otthon vagy.
ha megtennéd és a cserfes@yahoo.com-ra válaszolsz, megköszönném.
még nemtom, hogy, de meg.

többféle egeret lehetett ott választani. ha pont olyanod van mint nekem, ez tilt wheeles, ami csak annyit tesz hogy a görgőjét jobbra-balra el lehet dönteni. a hivatalos neve Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0

árakat nemtok, anno 20e volt, nem hiszem h 5e-re lement volna mert olyan sokkal jobb egerek nem jelentek meg, de fene tudja.

23) 8ball (nem regisztrált)
Nekem is MS egerem wan IntelliMouse Explorer 4.0, az ugyan ez csak wezetékes, tehát jobb. És tényleg nagyon ász, én COD2-t tolom wele elég magas szinten. Csak attól félek hogy már nem találok ilyet ha elhal


nyilván a vezetékese, ha ugyanolyat akar találni helyette ha elhal...

Logitech MX1000 rulez, de eredetileg én is ilyen egert akartam.

Hezitáltam az MX1000 és az MX610 között, utóbbi mellett döntöttem s eddig nem bántam meg.

Én Dexxa-t használok. Optical Wireless. Zsír, csak gyorsan merül intenzív használat mellett. Egy nap megállás nélküli netezés után már sír új akksiért.

Nekem az előző Fujitsu-Siemens Touchbird ( www.composter.ru/…/touch_bird.jpg ) volt így, aztán új és nagyobb akksikkal már nem volt ilyen napvégi gondom. Ahogy elnézem a Dexxa tökugyanaz, csak a Touchbirdön a görgő villog merüléskor, nem előtte egy LED.

Most nincs ilyen gondom, mert ugye AA méretbe nagyobb kapacitás fér, meg az MX610 eléggé energiatakarékos.

Szerettem a Touchbirdöt, most hozott gépek szerelésénél még jól szolgál.

Félévente elemet cserélek az egeremben és közte nincs gondom Előtte pár naponta töltögettem a Logitech MX700-at, elég idegtépő volt amikor gépezés közben lemerült. Elnavigálok billentyűzeten tök simán, dehát ugye mégse ugyanaz.

Ezért fityegett a gépen egy tartalékmauzi is. Bár akkor már inkább a tablettel navigáltam tovább.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::