mainframe

8 Tanú

©   mainframe   |   film

Vantage Point (2008) - Mindig is szerettem a valami módon térrel és/vagy idővel manipuláló filmeket, és ez ilyen. 8 ember szemszögéből követhetjük végig (sokszor) kb. 23 perc eseményeit, minden egyes újranézéssel újabb információhoz jutva. (Én valójában csak 6-ot számoltam, de mindegy is.) Ez is meglepően rövid film, újabban úgy tűnik ez lett a divat, hogy szűk 1,5 órára méreteznek.

Jól indult, tényleg sötétben tartanak és finoman adagolják a tudást, ezzel kitöltve kb az első órát. De utána szerintem túlságosan beindul a sztori, és átfordul a legsablonosabb, legidiótább akcióba, amit csak Hollywoodtól kaphatunk. A jófiúk látványosan életben maradnak minden körülmények között, van hatalmas autós üldözés, lövöldözések kifogyhatatlan tárral, minden ami kell. Meg még pár hülyeség (a fél várost felrobbantó és százakat megölő terroristák félrekapják a kormányt egy útra szaladó kislány miatt, nyilván...). A végét szerintem kegyetlenül elszúrták. Ezért lesz csak 6/10.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ez a film nagyon bejött nekem!

2) Lipcsey (nem regisztrált)
A vége sztem is idióta, de nem is az.. én már nem értettem teljesen a vége felé egy két részt.. jah és az elején mért volt a kommandós báttya tuszul ejtve a híd alatt? Na mind1
De a kislányos mentős rész a legjobb
A kedvenc szemszögem a kamerás csávó XD
Jó film

3) Géz (nem regisztrált)
Jó film volt szerintem is! Igaz 1-2 rész furcsa volt és nem szenteltek rá elég időt és elkapkodták! Pl: Miért rabolták el a csávót? Ki ő? Mikor rabolták el? Mi a foglalkozása?
Ilyenekre gondoltam volna.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...