RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Azért a végére maradt a poén: üres volt belülről a bomba! Értékelem annak az embernek a humorát, aki hatástalanította előzőleg, majd ott hagyta emlékül az utókornak! Most biztos jól szórakozna rajta…

Csepi, Egyetértek! Robbanóanyaggal azért tele, de a fej már nem éles. Ragaszthatott volna rá egy cetlit, nem?

Csepi, Olthyer Elképzelhetőnek tartom hogy egy olyan időszakban hatástalanították, amikor még vagy 50 ilyen volt szanaszét, és csak úgy a rend kedvéért csinálták, volt egy rahedli nagyobb gondjuk (mondjuk a rommá lőtt város, meg ilyenek).
Egyébként a képek tök jók, főleg az út közepén készült, az első.
Azt mondjuk nem értem, hogy az összes médium hápog hogy ez mekkora hihetetlen meg ilyen még soha, meg hűha, holott még nincs fél éve hogy két böszmenagy bombát hatástalanítottak az Infoparkban, és akkor is pont ugyanilyen kihalt volt a lezárt terület, pontosan ilyen fotók készültek (ez nem von le a képek értékéből, csak mondom), és úgy egyáltalán minden így volt, kivéve hogy nem kellett ennyi embert kitelepíteni (csak 2 egyetemet, végülis ).

Ja, elég vicces hogy csont üres volt az egész Gondolom sorozatban hatástalanították őket aztán, amikor végeztek mondták, hogy jöhet srácok a beton

Lehet, hogy a háború után úgy gondolták, hogy azok a bombák is jók lesznek a falba, annyival kevesebb téglát kell szerezni az ínséges időkben.

A képek tényleg nagyon tetszetősek!

Az egeszben az a legviccesebb, hogy szo sem volt bombarol… Es ezert pateroltak ki tobb, mint tizezer embert

HírTV - Belföld

Barmok. Ma mar ultrahangos vizsgalattal percek alatt kideritheto egy ilyesmi. Az osszes bombakereso robot tud ilyet, de kezi ultrahangos keszulekek is leteznek. Vagy azokat kinn felejtettek Afganisztanban?

De gáz! Olyat is lehetett olvasni valahol, hogy bomba, és hogy tele van robbanóanyaggal. Akkor az meg föld lehetett?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...