RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Sztahanovista kiscsaj, aki mindig ott van remélve, hogy megjelensz Egyébként talán a beosztása szinkronban van a Te étkezési szokásaiddal.


Olthyer,

Montana, 17:19:51 jahogy tehetséges = csinos
Montana, 17:19:57 ménem ezzel kezdted

Hedge,

egyik reggel már a külső kiadós részhez mentem, és b+ ki jelent meg a kiadó pultnál? naná hogy ő.



Pas, messze nem akkora durranás a csaj, csak egyszerűen nem értem mit keres vki 8+ hónapon át a mekiben pultosként, ha nincs vele vmi komoly probléma. mivel elég gyakori mcd-látogató vagyok, látom hogy általában kurvahamar cserélődnek az arcok, ez a meló senkinek se a végállomás…

Haszprus, Vannak ám nagyon szegény emberek, akiknek nem nagyon van más lehetősége. Én is tudok ilyenről.

Olthyer, ez mit jelent? 8 hónapon át nem ér rá elmenni 1-2 állásinterjúra/castingra?

Lehet pont annyira szereti az McD-t, mint Te, nem tud nélküle élni

Haszprus, Nekem mesélte egyszer egy lány: elvégezte a gimit, és ezzel még nincs semmi papírja arról, hogy ért valamihez. Anyagilag rosszul áll. Felvételizett egy felsőoktatási intézménybe, hogy tanuljon. Az persze nagyon drága neki, meg lakni is kell BP-n, muszáj pénzt keresnie. A mekiben mindig van meló, és nem kell sem papír, sem bizonyíték, hogy értesz valamihez.
Szerintem egyedül az informatikusok állnak olyan jó helyzetben, hogy papír nélkül is végig a szakmájukban tudnak dolgozni. Na most: egy nincselen, gimit végzett, frissen felvételizett bölcsészmérnöktanoncnak mit javasolnál?
Másik példa: egy többedéves SOTE-s leányismerősöm a tetyóban pakolt egy nyáron. Éjjelente. 450 Ft-os órabérért.

Kissé Off:

Nemrég kártyával akartam fizetni a McD-ben, és nagy meglepetésre nem tudtam, erre átmentem a BK-ba és ott sem lehetett.
Ezt nem értem, 2008-ban egy gyorsétteremben nem lehet kártyával fizetni?
Érthetetlen

Olthyer, Én láttam már olyan két diplomást is akinek muszáj volt ott robotolni, mert a harmadik diplomát meg kellett finanszírozni valamiből, a másik kettővel meg nem tudott elhelyezkedni úgy, hogy mellette ideje is lenne tanulni + órákra járni. Szóval nem meglepő, hogy a kiscsaj ott húzza az igát.

Szóval mik is a méretei?

A Meki mar klonozza is a dolgozoit. Ilyen egyszeru. Rajottek hogy az atlagember nem akar mar ott dolgozni (Angliai Mekis tapasztalatok utan), ezert kiborgokkal potoljak a munkaerot. Lehet hogy a BigMAC-et nem csinalja meg olyan finomra, de hogy pusztakezzel szedi ki a sultkrumplit az olajbol, az mar tuti.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...