Haszprus

Legújabb törölt user: 73 aaaaa. A sulaco.teteny…

©   Haszprus   |   fejlesztés
Legújabb törölt user: 73 aaaaa. A sulaco.teteny.[elte/bme].hu-ról betiltottam a vidék rulez-ra való szavazási jogot, remélhetőleg ezzel véget ér az onnan történő fake regisztrálgatás. Attól nem lesz királyabb a vidék, hogy akik onnan jönnek, azok csalnak a szavazásban [ezen mondat semmiféle megállapítást vagy véleményt nem tartalmaz a vidék színvonaláról, egyszerűen azt szögezi le hogy a vidék jelenlegi állapotán – legyen az sux vagy rulz – nem változtat az hogy cheateltek a szavazáson]. Azon felül nem is reprezentatív ez a felmérés, ezért nulla értelme van csalni. Ha valaki ezt nem bírja felfogni, az kurvára szánalmas.

Azoktól elnézést kérek, akik igazi userként akarnának szavazni a tétényi koleszból. Szavazzatok otthonról, vagy a HSZK-ból. Bocs. A többi szavazásra egyébként lehet szavazni Tétényből is. Sőt erre a szavazásra is lehet szavazni, csak éppen a vidék rulez nem választható opció. Tudom, ez így kicsit ferdít az eredményeken, de higgyétek el, az is ferdít, ha valaki 50 szavazatot egymaga lead a vidék rulez-ra…

És még valami. Ahelyett hogy élvezné mindenki értelmesen – egyetemisták vagytok bazmeg, nem kocsmatöltelék – annak az előnyét, hogy itt mindössze két adat elegendő a regisztrációhoz, elkezdenek faszakodni. Hogy majd jól meg kelljen nehezíteni a regisztrációs eljárást. Időlimit az adott hostról, meg ilyenek. Ki a f#sznak érdeke ez? A userek szopják meg, hogy baromkodtok. Meg persze én is.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...