mainframe

Vírusmarketing @ iwiw

©   mainframe   |   net

Csak azért sem tettem rá a szánalmas címkét, pedig megérdemelné. (Akinek még új lenne a vírusmarketing szó, az olvasson utána)

Az történik ugyanis, hogy boldog-boldogtalan vírusmarketinggel hirdet, de olyan jó, prosztó balkáni fajtával. Ennek keretein belül létrehoznak kamu iwiw-es adatlapokat (Kovács Eszter [eszti], szeret bulizni, ismerkedni, stb., és egy mélyen dekoltált fotó mellé, nyilván), akiknek a nevében mindenféle kluboknak (azoknak is amiknek nem tagjai, mielőtt a klubadminok fikázásába mennénk át) körüzenetetket küldenek, hogy hű, nézd milyen jó kis oldalt/videót/cikket találtam, és akkor persze kapjuk arcba a reklámot, az AXE csokiszagú mittoménmijétől a potencianövelőkig (igen, komolyan, az is volt). És persze a sok egybites rá is kattint mert hát milyen jó nő küldte már. Engem meg csak simán idegesít hogy spamelnek. Egy ideig mindet jelentgettem be sorban a gépháznál, de úgy a 4-5. táján meguntam. Méghozzá annyira, hogy inkább kiléptem minden klubomból (mert eddig csak ilyen úton kaptam ilyen spameket). Kivéve az Überblogot, mert onnan még nem jött ilyen (talán a kis létszám miatt nem pálya a spammereknek). Ha beindul ez egyénenként is, akkor meg az egész iwiw-et hagyom a csicsába.

Két réteget tartok feltétlenül fontosnak elküldeni a kurvaanyjába. Az egyik nyilván a vírusmarketinges spammerek. De mindjárt a másik az iwiw gépház, akik még nem léptek fel ez ellen semmilyen értelmes eszközzel (autentikáció, felülvizsgálat, meghívások szigorítása (pl. ha fél éven belül törölni kell azt aki tőled kapta a meghívót, akkor téged is törölnek)), holott ez nyilvánvalóan közérdek. Vagy ritka impotens a banda, vagy meg lettek véve kilóra. (Ami meg ellentmond a vírusmarketing alapvető céljának, miszerint nem kerül semmibe, szóval...) A lényeg hogy fel vagyok baszva agyilag, de asszem ez érthető.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Javaslom a többi klub gazdájának az Adminisztráció -> Klub szerkesztése -> Körlevél engedélyezése csekkbox tanulmányozását.

Én is eképp tettem most, megelőzendő A Bajt.

Hasonlo okokbol toroltem magam kb. fel eve az iwiw-rol. Legalabb10x irtam a gephaznak, hogy XY marketing cellal regisztralt, toroljek. Tojtak a fejemre, meg csak egy valaszlevelre sem meltattak, nemhogy intezkedtek volna. Mocskos nagy reklam az egesz, emellett kihasznaljak a kapcsolataid az idiota ajanlatokhoz (pl. nem egyszer kerestek meg penzugyi tanacsadokent, hogy XY-n keresztul kerestek meg, holott a baratom nem is hallott az illetorol!). Na, hat en ebbol nem kerek. Pedig a kezdetektol tag voltam. Es igazad van, megvettek oket kilora…

Fck'em

Nos, miota a magenta ratette a mancsat, azota olyan mintha onallo eletet elne. Senkinek a szava nem jut el a gephazig. A spam-elesben meg penz van, nem is keves. Es ugye ahogy tudjuk, az mozgatja a vilagot.
Nem gyartok osszeeskuves elmeleteket, de lehet hogy nem is akarjak ezt kiszurni :-)

Két réteget tartok feltétlenül fontosnak elküldeni a kurvaanyjába.
Ezen a ponton most hangosan felnevettem
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...